HomeStiriNoua interfață ASUS ZenUI pentru Android 5.0 Lollipop
ASUS Zenfone 2

Noua interfață ASUS ZenUI pentru Android 5.0 Lollipop

În cadrul CES 2015, ASUS a prezentat noua interfață ZenUI ce completează cel mai nou sistem de operare de la Google, Android 5.0 Lollipop. Cea mai recentă versiune ZenUI oferă o experiență mai simplă și mai inteligentă, cu un format nou ce utilizează spații albe pentru un design aerisit, plasând informațiile în față, în zona centrală pentru o interacțiune simplă.

ZenUI are multe funcții noi incluzând: ZenMotion, SnapView, securitate Trend Micro și ZenUI Instant Updates – ce asigură securitate și intimitate, oferind o experiență perfectă.

Interfața ASUS ZenUI pentru Android 5.0 Lollipop și-a făcut debutul la CES 2015, unul dintre modelele etalon fiind Zenfone 2.

ASUS Zenfone 2 cu ZenUI


ZenFone 2este primul smartphone din lume ce oferă tuturor abilitatea de a-l personaliza complet pentru a se potrivi stilului personal și preferințelor de utilizare, incluzând lansarea aplicațiilor, temele, corpul caracterelor, icoanele și multe altele.

ZenUI nu este numai o simplă modificare grafică a temelor ci un adevărat ecosistem pentru aplicații:

  • ZenMotion este o colecție de gesturi tactile intuitive, fiecare oferind un nou mod de interacțiune cu ZenUI, permițând accesul simplu și rapid la funcțiile accesate frecvent cum ar fi modul One Hand sau Do It Later.
  • SnapView este o funcție de securitate ce asigură confidențialitate pentru aplicații, fotografii și fișiere. SnapView permite utilizatorilor să-și păstreze separat informațiile personale și pe cele de business
  • Trend Micro este integrat cu browserul ZenUI pentru securitate web totală.
  • ZenUI Instant Updates este o nouă metodă pentru a păstra aplicațiile ZenUI la zi. Cu ZenUI Instant Updates, dezvoltatorii aplicațiilor ASUS pot face imediat update-uri, evitând întârzierile ce apar între lansarea aplicațiilor, asigurând totodată cea mai bună experiență de lucru pentru utilizatorii de ZenFone 2.
ASUS Zenfone 2

ASUS Zenfone 2