HomeStiriNoua familie Chi (prezentare video)

Noua familie Chi (prezentare video)

Lansare ASUS Transformer Book T300 Chi

Lansare ASUS Transformer Book T300 Chi

Noua familie de portabile ASUS Transformer Book Chi îmbină designul elegant cu tehnologia de ultimă oră. Dispozitivele sunt subțiri, sunt ușoare, nu au elemente în mișcare și se pot achita de sarcini complexe fără a face rabat de la stil.

Cel mai puternic model din această serie, ASUS Transformer Book T300 Chi, este motorizat de procesorul Intel Core M, în condițiile în care grosimea acestuia este de numai 7.6mm atunci când este detașat de la tastatura Bluetooth.

Modelele Transformer Book Chi beneficiază de stocare solid state și conectivitate USB 3.0. Întreaga serie utilizează panouri IPS îmbunătățite cu tehnologie ASUS TruVivid, redând imagini clare cu o luminozitate incredibilă chiar și atunci când este privit din lateral. Ecranele au o rezoluție de până la 2560 x 1440 pixeli (WQHD) și o densitate ridicată de 235PPI, imaginile fiind extrem de detaliate.

Modelele Transformer Book Chi sunt disponibile într-o varietate de dimensiuni, acoperind cerințele fiecărui utilizator, dar și în două culori, ce se potrivesc fiecărei personalități – albastru safir și aurora metalic.

În România, ASUS Transformer Book T300 Chi este disponibil la vânzare la un preț de aproximativ 3750 lei (TVA inclusiv).

ASUS Transformer Book T300 Chi – prezentare video

Modele familiei Transformer Book Chi au fost prezentate recent în România, în cadrul unui eveniment ce a avut loc în capitală. O galerie de poze de la eveniment se găsește pe pagina de Facebook ASUS România: http://on.fb.me/1MaIGmy

T300-chi-altshift5