HomeStiriNexus 7 a atins cifra de un milion de tablete în fiecare lună
Nexus 7

Nexus 7 a atins cifra de un milion de tablete în fiecare lună

ASUS Nexus 7 este o tabletă atât de atractivă încât nu poate trece prin fața publicului fără a fi remarcată. Performanțele extraordinare, posibile datorită chipsetului NVIDIA Tegra 3, sunt ambalate într-un pachet compact ce este oferit utilizatorului la un preț mai mult decât accesibil.

 
Conform lui David Chang, CFO la ASUS, aproape un milion de tablete Nexus 7 au fost vândute în numai o lună. Acest lucru înseamnă că în fiecare zi a lunii trecute au fost livrate mai bine de 30.000 de tablete.
ASUS Nexus 7 este oferită acum în mai multe variante. Fie că e vorba un model cu 8, 16 sau 32GB memorie flash, tabletele Nexus 7 sunt motorizate de chipseturi NVIDIA Tegra 3 tactate la frecveța de 1.2GHz. Nexus 7 este prima tabletă care a venit cu sistemul de operare Android 4.1 Jelly Bean și unul dintre modelele care se bucură de atenția Google pe partea software. În data de 2 noiembrie, Google a confirmat faptul că Nexust 7 va face trecerea la Android 4.2.
În România, tableta ASUS Nexus 7 poate fi găsită în magazinele de specialitate la prețuri ce pornesc de la 1050 de lei. Nexus 7 poate fi cel mai frumos cadou pentru sărbătorile de iarnă atât pentru cei dragi cât și pentru dumneavoastră.

 

Nexus 7