HomeProduseLaptopuriMuzică la discreție oriunde cu seria ASUS N
ASUS N Series

Muzică la discreție oriunde cu seria ASUS N

Tehnologia ASUS SonicMaster este deja recunoscută pentru claritatea cu care redă sunetele pe dispozitivele ASUS, iar noua serie N îmbunătățește și mai mult experiența auditivă.

Piesa de rezistență a sonorizării de care beneficiază noua serie N este ASUS SonicMaster Premium. Dezvoltată de aceeași echipă de nădejde, alcătuită din ASUS Golden Ear și Bang & Olufsen ICEpower, tehnologia de optimizare a sunetului oferă performanțe audio cu adevărat impresionante pe dispozitivele mobile. Difuzoarele sunt plasate deasupra colțurilor superioare ale tastaturii și redau un sunet clar, fără nici un fel de distorsiune. Design-ul lor aduce 20 000 de orificii carcasei ce determină sunetul să fie livrat cu cea mai bună claritate.

Lucrurile cu adevărat interesante se întâmplă sub carcasa laptop-urilor. SonicMaster Premium a fost optimizat pentru a reda sunete de cea mai bună calitate și se folosește de hardware și de software pentru a obține cele mai bune rezultate. Codecurile audio profesionale oferă o reproducere audio de o acuratețe incredibilă lipsită de interferențe, în timp ce software-ul de procesare audio MaxxAudio 3 reglează cu cea mai mare finețe sunetul și permite utilizatorului să-i personalizeze setările după propriile preferințe. În ceea ce privește hardware-ul, seria N vine cu un amplificator de 11W cu difuzoare stereo mari și un subwoofer compact de birou pentru un plus de bass puternic.

Pentru performanțele tehnice, seria ASUS N se bazează pe procesoarele Intel Core din cea de-a treia generație. Tehnologia ASUS Super Hybrid Engine II pune la dispoziție aceste performanțe oricând, pentru o perioadă de timp prelungită, ajutând laptop-urile să rămână în standby până la opt zile și permițându-le să revină din această stare în nu mai mult de 2 secunde.

La proiectarea seriei N s-a pus accentul foarte mult pe tot ce înseamnă entertainment. Noile laptop-uri sunt livrate cu ecrane Full HD cu unghiuri de vizibilitate largi, perfecte pentru a vedea un film stând pe canapea alături de prieteni.

În ceea ce privește comoditatea utilizatorului, trebuie menționată și tastatura luminată și trackpad-ul multi touch. Acestea sunt poziționate ergonomic pe carcasa fabricată dintr-un aliaj puternic de aluminiu și se potrivesc perfect cu finisajul elegant șlefuit.

ASUS N Series