HomeProduseMonitoareMonitorul LED ASUS VG278H 3D face lumină în gaming
Monitorul ASUS VG278H 3D

Monitorul LED ASUS VG278H 3D face lumină în gaming

Monitorul LED ASUS VG278H 3D a fost prezentat inițial la expoziția CeBIT 2011 și iată că ajunge în România în pragul sărbătorilor de iarnă. Gamerii înflăcărați pot spera la un cadou cu diagonala de 27”, cu noii ochelari NVIDIA 3D Vision 2 în cutie. Monitorul aduce tehnologia NVIDIA 3D LightBoost, cu ajutorul căreia imaginile devin de două ori mai luminoase. Timpul de răspuns de 2ms și rata de reîmprospătare de 120Hz asigură efecte 3D cu o claritate de cristal. Monitorul se poate roti, înclina și ajusta pe înălțime. Este echipat cu un emitățor Vision încorporat, cu unghi reglabil.

Monitorul ASUS VG278H 3D

Cum spuneam, 3D LightBoost dublează luminozitatea imaginilor 3D, dar nu crește consumul de energie. În cutia monitorului, gamerii vor descoperi și noii ochelari 3D Vision 2, care au lentile cu 20% mai mari, un vizor care blocheză lumina și un design mai confortabil. Monitorul poate fi conectat la PC prin dual-link DVI-D și D-sub, și poate reda filmele pe suport Blu-ray și jocurile de pe console prin interfața HDMI 1.4. În privința jocurilor, sunt peste 550 de titluri cunoscute, gata să ruleze pe ecranul său.

Emițătorul încorporat 3D Vision are un unghi ajustabil, urmărind direct ochelarii activi pentru optimizarea semnalului de recepție. Cele trei moduri infraroșu 3D (Normal / Compatibil CE/ LAN party) ajută la eliminarea interferențelor infraroșu de la dispozitivele electronice din jurul monitorului.

Efectele vizuale sunt mai vii și mai fluide pe noul monitor și datorită tehnologiei Trace-Free II, ce combină rata de reîmprospătare de 120Hz și timpul de răspuns de 2ms pentru a dubla numărul de cadre pe secundă. Advanced Dual-side LCD Driving care reduce timpii de încărcare ai LCD-ului  previne efectul de „ghost”, asigurând efecte vizuale 3D clare în timpul rulării jocurilor sau filmelor.

Puteți urmări în continuare un montaj cu imagini ale monitorului ASUS VG278H 3D: