HomeProduseLaptopuriIeși din mulțime cu stil – ASUS E210/E410/E510
Laptop ASUS E210 Dreamy White

Ieși din mulțime cu stil – ASUS E210/E410/E510

Într-o lume în care performanța a devenit un numitor comun al multor dispozitive, stilul este elementul care face diferența, care dă o tușă personală, asortată cu personalitatea ta, obiectelor pe care le folosești. Nimic mai adevărat și în cazul gamei de laptopuri ASUS E210/E410/E510, care reprezintă un adevărat tur de forță al designerilor ASUS.

Computere care să-ți ofere o performanță suficientă pentru lucru întreaga zi găsești pe toate drumurile. Dar o mașinărie care te scoate din mulțime și spune despre tine o poveste incitantă și misterioasă, pe lângă faptul că te ajută să lucrezi rapid și eficient, este chiar o raritate. Iar computerele ASUS E210/E410/E510 beneficiază de un design deosebit, pe care reușesc să-l împletească perfect cu funcționalitatea. Proiectate pentru sarcinile de zi cu zi, aceste laptopuri respiră dinamism și inovație, având un aspect asortat cu dinamismul vieții cotidiene și funcții inovatoare precum ASUS NumberPad, oferindu-ți tot cei ai nevoie și pentru muncă și pentru distracție.

Compacte și ușoare, aceste laptopuri îți vor spori productivitatea, fie că lucrezi la birou, acasă sau ești în deplasare. Încap cu ușurință într-o geantă sau într-un rucsac, așa că vei putea să-ți faci temele sau să rezolvi sarcini de serviciu oriunde te-ai afla. Iar viața nu este niciodată plictisitoare cu un astfel de companion.

Carcasele vine în trei finisaje atractive

Peacock Blue, Dreamy White sau Rose Gold își modifică aspectul atunci când sunt privite din diferite unghiuri. Primul lucru care frapează la aceste laptopuri este capacul, decorat cu un misterios model alcătuit din fragmente ale unei sigle ASUS deconstruite.

Pentru design, E210/E410 au fost premiate cu Red Dot Awards 2020.

Dar vei rămâne la fel de surprins și de interior, unde tasta Enter este scoasă în evidență de o culoare galbenă strălucitoare. O tușă de design originală, pe care nu ai mai văzut-o până acum.

Tastatura opțional iluminată are dimensiuni complete și o spațiere comodă a tastelor, grație ingeniosului NumberPad, care asigură funcționalitatea unei tastaturi complete, blocul numeric virtual fiind afișat pe spațiul touchpad-ului.

Modelele E210, E410 și E510 au diagonale de 11,6 inchi, 14 inchi și, respectiv, 15,6 inchi.

Ecranele NanoEdge ale lui E410 și E510 oferă maximum de spațiu de afișare, cu raporturi ecran/carcasă de 78%, respectiv 84%. De asemenea, au permis instalarea unui panou mai mare într-o carcasă mai compactă. În plus, beneficiezi și de o inovație pe cât de simplă, pe atât de eficientă, balamaua inteligent proiectată permițând deschiderea ecranului la 180 de grade, ceea ce permite așezarea pe masă într-o poziție ușor de urmărit de prietenii tăi sau de un client căruia îi prezinți un proiect, spre exemplu.

Laptop ASUS E210 Peacock Blue

Laptop ASUS E210 Peacock Blue

Portabilitate și autonomie

Cele trei modele au fost proiectate pentru portabilitate maximă, cântărind de la doar 1,05 kg (E210), la 1,3 kg (E410 ) și maximum 1,35 kg (E510). Autonomia de până la 12 ore a bateriilor tuturor modelelor asigură lucrul pentru o întreagă zi, așa că poți să-ți lași încărcătorul acasă. Iar designul cu răcire pasivă asigură o perfectă silențiozitate în operare, așa că îți poți atinge obiectivele cu maximum de discreție și eficiență.

E210, E410 și E510 includ MyASUS, o colecție de aplicații și instrumente ASUS utile, cu ajutorul cărora utilizatorii își pot sincroniza cu laptopul telefoanele lor iOS sau Android, pot ajusta setările pentru optimizarea performanțelor sau pot contacta serviciile de suport pentru clienți. De asemenea, există și oferte exclusive pentru o largă gamă de aplicații populare.