HomeProduseLaptopuriMărturia profesioniștilor: ProArt StudioBook Pro X simplifică fluxul de lucru al unui arhitect
Deschizând ecranul la 180°, arhitectul îi prezenta clientului proiectul de pe StudioBook Pro X

Mărturia profesioniștilor: ProArt StudioBook Pro X simplifică fluxul de lucru al unui arhitect

Site-urile oficiale și review-urile din presă ne oferă informații detaliate despre produse și tehnologiile pe care le încorporează. Dar nimic nu se compară cu mărturia unui profesionist, care a folosit în activitățile de producție reale respectivul produs și care poate oferi o opinie absolut avizată în legătură cu performanțele și comportamentul produsului în lumea reală.

Așa că am vrut să vedem ce părere are un arhitect în legătură cu laptopul ProArt StudioBook Pro, destinat activităților profesionale solicitante, precum randarea 3D sau alte prelucrări grafice la nivel profesional.

Am întâlnit-o pe Lorena Brează, arhitect și totodată redactor al revistei Zeppelin, într-un hub de arhitectură de pe strada Verona din București și am avut o discuție interesantă despre modul în care laptopul a reușit să se achite de sarcinile de lucru și ce implicații a avut folosirea sa în activitatea profesională cotidiană.

Lorena Brează a profitat de ecranul lui W730 ce se deschide la 180°

Lorena Brează a profitat de ecranul lui W730 ce se deschide la 180°

În materialul video de mai jos vei afla la ce solicitări supun profesioniștii o astfel de mașinărie și ce anume așteaptă ei de la un calculator destinat randărilor solicitante. Lorena ne-a introdus în lumea exactă, dar creativă arhitecților și ne-a dezvăluit cum lucrează ei și cu ce fel de computere sunt obișnuiți. Am aflat că vor multitasking, să ruleze impecabil, în paralel, mai multe programe solicitante de editare/proiectare.

O problemă mare pe care o au arhitecții sau, mă rog, eu o am cu siguranță și știu că și mulți prieteni de-ai mei o au, e că obișnuim să lucrăm cu foarte multe programe pornite. Programe de 3D dar și programe de grafică și de ilustrație. Pentru că vrem să facem modificări în paralel sau lucrăm la proiecte diferite și de obicei calculatorul rulează foarte greu în situații din astea. Cu StudioBook Pro nu am avut problema asta, ba mai mult, am putut să randez și să lucrez în paralel pe alte programe în timp ce se face randarea. – ne-a mărturisit Lorena Brează.

Lorena ne-a povestit ce se întâmplă atunci când alegi să lucrezi într-un cadru mai puțin obișnuit, cum este o curte în care lumina solară care cade direct pe ecranul laptopului, dar și cum te poate ajuta ProArt StudioBook Pro în timpul unei întâlniri cu un client. Dar, cel mai bine află toate acestea direct de la ea, urmărind acest clip.

Urmărește clipul video

RECOMANDARE: Poți citi și recenzia publicată în revista de specialitate Zeppelin

Vezi oferta W700G3T-AV064R Vezi oferta W730G2T-H8007R Vezi oferta W730G1T-H8004R

ProArt StudioBook Pro X este primul laptop cu NVIDIA Quadro și ScreenPad 2.0

ProArt StudioBook Pro X (W730) este primul laptop dotat cu NVIDIA Quadro care dispune de ASUS ScreenPad 2.0 și ecran ASUS NanoEdge cu margini subțiri pe toate cele patru laturi. Designul inovator a permis obținerea unui raport ecran-corp de 92%, aspectul imaginii fiind de 16:10, pentru o experiență vizuală cu adevărat captivantă. ProArt StudioBook Pro X oferă o acoperire de 97% a spectrului de culori DCI-P3 și o acuratețe ridicată în redarea culorilor.

Laptopul poate fi echipat cu procesor Intel Xeon sau Intel Core i7 din generația a 9-a cu șase nuclee fizice – combinația optimă de frecvență ridicată și număr de fire de execuție pentru gestionarea unor aplicații complexe cu mai multe operații în paralel.

Raid-ul 0 conectat direct la procesor susține cea mai rapidă stocare posibilă, cu viteze de transfer de până la 6 GBps în comparație cu lățimea de bandă tradițională de 4GB. În plus, ProArt StudioBook Pro X a fost proiectat să funcționeze la încărcarea maximă, fără a fi nevoie să reducă viteza procesorului sau a plăcii video, ceea ce îl face extrem de fiabil chiar și în cele mai solicitante sarcini.

Vezi toate ofertele StudioBook