HomeProduseLaptopuriMai multă mobilitate cu ASUS ZenBook 13 UX331FAL
ASUS ZenBook 13 UX331FAL

Mai multă mobilitate cu ASUS ZenBook 13 UX331FAL

ASUS ZenBook 13 UX331FAL face parte din celebra serie ZenBook 13 ce oferă mai multă mobilitate în activitatea de zi cu zi.

Revoluționarul ZenBook 13 este un laptop ultra-ușor, ultra-subțire și ultra-puternic. A fost special conceput pentru a îți oferi un nivel foarte ridicat de mobilitate, dispunând de o carcasă complet metalică foarte ușoară, cu o greutate sub 1kg și o autonomie extinsă a bateriei, de pânâ la 15 ore. În ciuda designului său compact, ultraportabil ZenBook 13 nu face compromisuri din punct de vedere al performanțelor: procesorul său Intel Core i7 din cea de a opta generație, cei 16GB de memorie RAM și soluția SSD PCIe ultra-rapida de 1TB îți permit să duci la bun sfârșit toate sarcinile de lucru, în timp ce sistemul sau audio Harman Kardon oferă un sunet puternic și captivant.

Când vine vorba de energie, ZenBook 13 UX331FAL se bazează pe o baterie de litiu-polimer de 50Wh special proiectată ce-i oferă până la 15 ore de autonomie. Bateriile litiu-polimer își mențin aproape întreaga capacitate originală de încărcare chiar și după sute de cicluri de încarcăre-descărcare.

Portabilul ASUS ZenBook 13 UX331FAL este disponibil în magazinele din țara noastră la prețuri cuprinse între 4200 și 4500 lei.