HomeProduseLaptopuriNoile modele TUF Gaming A15 și A17 te pregătesc să te joci la un nou nivel
Laptop TUF Gaming A15 / A17 (FA506 / FA706)

Noile modele TUF Gaming A15 și A17 te pregătesc să te joci la un nou nivel

Noile laptopuri ASUS TUF Gaming A15 și TUF Gaming A17 sunt performante și accesibile, fiind o alegere inspirată pentru o mulțime de utilizatori – nu doar pentru gameri. Cine vrea un portabil polivalent, perfect pentru o mulțime de sarcini, are la dispoziție fie varianta cu 15 inchi, fie cu 17 inchi. Noile modele vă oferă aceeași durabilitate specifică brandului TUF Gaming, performanță și eficiență, la un preț atractiv.

ASUS TUF Gaming A15

ASUS TUF Gaming A15 are o formă mai compactă, fiind construit într-o carcasă standard de 15,6 inchi, ce beneficiază de ranforsările specifice unui model TUF. Capacele de plastic sunt mai rezistente, iar senzația generală oferită este de durabilitate. La fel ca în cazul modelului TUF Gaming A17, laptopul TUF Gaming A15 este bazat pe un hardware cu procesoare AMD Ryzen din noua serie și acceleratoare video din seria NVIDIA GeForce RTX 3000. Panoul cu diagonala de 15,6 inchi, cu frecvența de 240Hz, acoperă în proporție de 100% spectrul sRGB. Modulul Adaptive-Sync sincronizează rata de refresh a plăcii grafice cu rata de refresh a monitorului.

ASUS TUF Gaming A15 FA506Q

ASUS TUF Gaming A15 FA506Q

Multiplele porturi I/O permit conectarea dispozitivelor externe. Laptopul dispune de porturi USB 3.2 de tip A și USB 3.2 Gen 2 Type-C cu DisplayPort 1.4 pentru a conecta un monitor G-SYNC.

Vezi oferta online

ASUS TUF Gaming A17

ASUS TUF Gaming A17

ASUS TUF Gaming A17

În cazul modelului ASUS TUF Gaming A17, cu diagonala de 17,3 inchi există mai mult spațiu la interior, o tastatură mai spațiată și un ecran cu ramă subțire și un raport ecran/corp impresionant. Procesoarele AMD Ryzen 9 sunt un pas mare înainte datorită tehnologiei de fabricație, ce a făcut posibilă obținerea unei eficiențe energetice ridicate.

Procesoarele includ un număr de 8 nuclee fizice cu arhitectură Zen și 16 fire de execuție pentru un multitasking fluid. ASUS TUF Gaming A17 dispune de acceleratoare din seria NVIDIA GeForce RTX 3000, ce se simt foarte bine în carcasa cu un volum generos. Ecranele montate pe acest model sunt de nivel IPS și oferă o frecvență de până la 300Hz, cu un timp de răspuns de 3ms.

Vezi oferta online