HomeProduseLaptopuriLaptopuri până în 2000 lei perfecte pentru noul an școlar
ASUS VivoBook 15 X540MA

Laptopuri până în 2000 lei perfecte pentru noul an școlar

Vara a trecut cu pași repezi, orașele redevin aglomerate, iar școala începe cu o săptămână mai devreme. Părinții au intrat deja în pregătirile de toamnă pentru copiii care încep o nouă clasă. Activitățile școlare devin mai complexe și includ mai multă tehnologie cu fiecare an ce trece. Prezența unui laptop la clasa devine obligatorie, cantitatea de informații fiind mai mare și mai diversificată.

Acomodarea cu tehnologia se face de la vârste fragede, de la prima atingere a telefonului, fiind alimentată de curiozitatea înnăscută a celor mici. Astăzi este de neconceput ca o persoană să nu poată folosi un calculator, să nu știe să navigheze pe Internet sau să nu fie capabilă să scrie un text și să-l printeze la imprimantă. Pentru noul an școlar și pentru cerințele tot mai mari ale sistemului de învățământ am selectat o serie de laptopuri accesibile, disponibile astăzi în magazinele specializate.

ASUS X540MA-GO551T

Laptopul ASUS X540MA este un model clasic de 15,6”, cu un design ergonomic ce a trecut testul timpului. Portabilul se bazează pe un procesor Intel Celeron N4000 cu frecvențe de până la 2.6GHz și are o memorie RAM de 4GB. Noua interfață reversibilă USB Tip-C ușurează semnificativ conectarea dispozitivelor periferice și vă oferă acces la viteze de transfer foarte ridicate, de până la 5Gbps, astfel încât transferul unui film cu dimensiunea de 2GB durează câteva secunde.

Laptopurile din seria ASUS X540 includ funcții care protejează ochii utilizatorului. Modul ASUS Eye Care reduce în mod eficient nivelul de lumină albastră cu 33%, oferind astfel un nivel ridicat de confort la citire, protejând vederea.

ASUS X540

ASUS X540

Seria X540 este mult mai diversificată fiind formată din modele dotate cu soluții video integrate sau dedicate din seria NVIDIA GeForce 900 și un controler avansat pentru modulele de memorie și până la 12GB de memorie RAM.

Vezi oferta pentru ASUS X540MA-GO551T!

ASUS E406MA-EB044TS

Notebook-ul ASUS E406MA-EB044TS integrează același procesor Intel Celeron N4000 cu frecvențe de până la 2.6GHz, ca modelul de mai sus, însă beneficiază de un ecran FullHD cu diagonala de 14”. ASUS E406 oferă productivitate fără limite pentru utilizatorii ce necesită un nivel ridicat de mobilitate. Având un profil subțire, de numai 17,6mm și o greutate totală de doar 1,3kg, modelul E406 este unul dintre cele mai portabile laptopuri cu preț accesibil.

ASUS E406MA

ASUS E406MA

Utilizatorii se pot bucura de ecranul NanoEdge cu ramă îngustă dar și de tehnologii audio înalte. ASUS SonicMaster este o combinație de hardware, software și optimizare de sunet, proiectată pentru a vă oferi cea mai bună experiență audio. Un codec profesional asigură codarea și decodarea audio foarte precise, în timp ce amplificatoarele, difuzoarele de dimensiuni mari și camerele de rezonanță perfect concepute pentru dispozitivul vostru asigură un sunet puternic și un bas mai profund.

Vezi oferta pentru ASUS E406MA-EB044TS!

ASUS VivoBook 15 X540MA

ASUS VivoBook 15 X540MA este o soluție practică și accesibilă, oferind facilități găsite de regulă la modele cu mult mai scumpe. Portabilul este echipat cu difuzoare rotunde, ce profită de fiecare milimetru cubic disponibil în carcasă, pentru a vă oferi un nivel mai bun de performanță la frecvențe joase și zgomot redus. Camera de rezonanță de dimensiuni mari (19.4cc) oferă un bass mai bun și o claritate sonoră excelentă.

Pentru a-ți oferi doar imagini de o calitate excelentă, tehnologia exclusivă ASUS Splendid include un sistem de corecție a temperaturii de culoare, ce permite reproducerea unei palete de nuanțe mai bogate și profunde. Majoritatea panourilor LED emit lumina albastră, aceasta fiind principala cauză a problemelor retinei și a fenomenului de degenerare maculară. Modul ASUS Eye Care reduce în mod eficient nivelul de lumină albastră cu 33%, oferind astfel un nivel ridicat de confort la citire și protejându-vă împotriva oboselii ochilor sau a altor probleme ce pot apărea.

ASUS VivoBook 15 X540MA

ASUS VivoBook 15 X540MA

ASUS VivoBook 15 X540MA se menține rece în timpul funcționării. Tehnologia ASUS IceCool le oferă modelelor din Seria X un design intern unic ce rezolvă problemele de confort cauzate de supraîncălzire prin prevenirea acumulării nedorite de căldura în zona suportului pentru palme. Aceasta păstrează o temperatură de 28°C – 35°C la suprafața suportului pentru palme.

Vezi oferta pentru ASUS VivoBook 15 X540MA!

ASUS VivoBook 15 X512UA

ASUS VivoBook 15 este laptopul compact ce îți permite să fii mereu productiv. Noul său ecran NanoEdge are patru laturi ultra-subtiri cu o grosime a marginilor de numai 5,7mm, oferindu-i un raport ecran-corp extraordinar, de 88%, pentru imagini deosebit de captivante. Noul design al balamalei ErgoLift permite înclinarea tastaturii pentru o experiență de utilizare mult mai confortabila.

ASUS VivoBook 15 X512UA

ASUS VivoBook 15 X512UA

ASUS VivoBook 15 X512UA este echipat cu procesorul Intel Core i3-8130U, din cea de a opta generație și cu 8GB de memorie RAM. SSd-ul de 256GB este responsabil de timpii mici de inițializare și de copierea rapidă a datelor. VivoBook 15 X512UA este echipat cu interfața reversibilă USB Tip-C, ce permite conectarea în orice sens, ușurând astfel utilizarea diverselor accesorii. În plus, sistemul include porturi USB 3.1 Gen 1 și USB 2.0, ieșire HDMI și un cititor de carduri microSD.

Vezi oferta pentru ASUS VivoBook 15 X512UA!