HomeStiriLaptopul de gaming ROG Zephyrus S este disponibil în România
ROG Zephyrus S (GX531)

Laptopul de gaming ROG Zephyrus S este disponibil în România

Cel mai subțire laptop de gaming din gama ASUS este disponibil acum în magazinele din România. ROG Zephyrus S are o grosime de numai 14.95~15.75mm și este cu 12% mai subțire decât originalul Zephyrus (GX501). Portabilul este echipat cu cel mai recent procesor Intel Core i7-8750H și grafică ce urcă în gamă până la NVIDIA GeForce GTX 1070 Max-Q, fiind ideal pentru productivitate și jocuri.

Procesorul Intel Core i7-8750H este susținut de o memorie rapidă DDR4 la 2666MHz și stocarea NVMe, în timp ce modulul Wi-Fi 802.11ac Wave 2 conectează rețelele wireless compatibile la viteze mai mari decât cele gigabit. Porturile USB 3.1 Gen 2 Type-C (USB-C) și cel HDMI 2.0 suportă monitoare desktop și televizoare cu ecran mare, oferind posibilitatea de conexiune pentru două ecrane auxiliare. Mai multe porturi USB sunt esențiale pentru perifericele de gaming și stocarea externă ominiprezentă, iar cele trei porturi USB 3.1 Gen 2 Type-A oferă lățime de bandă suplimentară pentru dispozitivele compatibile.

Panoul de 120Hz al versiunii inițiale dubla rata de refresh a ecranelor convenționale, în timp ce Zephyrus S împinge rata de refresh la 144Hz și reduce bluringul și efectele umbrire prin reducerea timpului de răspuns până la 3ms. Construit pentru performanță dincolo de viteză, panoul AHVA de tip IPS are o calitate excelentă a imaginii.

Luminile RGB integrate le permit utilizatorilor să-și personalizeze preferințele sau să găsească atmosfera perfectă pentru jocul în curs. Patru zone independente iluminează tastatura, iar LED-urile suplimentare creează o pulsație subtilă sub gurile de ventilație. Aura Sync coordonează culorile și efectele cu perifericele compatibile cum ar fi căștile ROG Delta și mouse-ul Gladius II Origin.

Modelul aflat în oferta Altex are un preț de 9500 lei și este echipat cu procesor Intel Core i7-8750H, 16GB memorie RAM și placă video NVIDIA GeForce GTX 1060 6GB.

Prezentare video: ROG Zephyrus S