HomeProduseLaptopuriLaptopul ASUSPRO Business P5440 – incredibil de ușor și robust
ASUSPRO Business P5440

Laptopul ASUSPRO Business P5440 – incredibil de ușor și robust

Compact și foarte ușor, laptopul profesional ASUSPRO P5440 este recomandat celor care lucrează în corporații și doresc un echipament robus, ce încorporează măsuri ridicate de securitate. Mobilitatea, performanța înaltă și stocarea duală sunt atribute ale noului ASUSPRO Business P5440. Acesta cântărește numai 1,23Kg și poate fi configurat cu un SSD M.2 512GB PCIe x4 și un hard disk de 1TB. Procesorul Intel Core i7 8550U ar trebui să fie suficient pentru aplicațiile de tip office, iar cantitatea de memorie RAM poate fi mărită până la 16GB.

ASUSPRO P5440 are abilități speciale. Balamaua ce se extinde până la 180 de grade permite înclinarea ecranului la unghiul dorit, iar ieșirea HDMI oferă semnal video către televizoarele sau proiectoarele din sălile de conferință.

ASUSPRO Business P5440

ASUSPRO Business P5440

Fiecare unitate este testată foarte strict din punct de vedere al calității la standarde mult superioare celor aplicabile notebook-uri de clasă medie, pentru a satisface cerințele privind fiabilitatea și rezistența ale utilizatorilor din mediul de afaceri sau instituțional. Modelele din această serie oferă fiabilitate la standarde militare (MIL-STD 810G) și dispun de un set complet de conectori intrare/ieșire astfel încât să puteți conecta perifericele cu ușurință. Autonomia se întinde până la 10 ore, acoperind întreaga zi de lucru, P5440 fiind gata de lucru oricând, oriunde.

ASUSPRO Business Laptops P5440 cu stocare duală