HomeProduseLaptopuriVivoBook 15 X515MA: un instrument versatil și minimalist
ASUS VivoBook 15 X515MA

VivoBook 15 X515MA: un instrument versatil și minimalist

Gamerii nu sunt singurii utilizatori de laptopuri și chiar dacă multe dintre oferte se învârt în jurul unei configurații potrivite pentru gaming performant, producătorii nu uită de nevoile utilizatorilor care își folosesc laptopurile exclusiv pentru a lucra sau pentru sarcini care nu necesită o putere de calcul sporită. Motiv pentru care ASUS a proiectat modelul VivoBook 15 X515MA-BR062, care vine echipat cu un procesor economicos, grafică integrată, RAM și stocare decente și o diagonală a ecranului care se pretează la orice tip de sarcini.

VivoBook 15 X515MA este echipat cu un procesor Intel Celeron Dual Core N4020, are un ecran cu diagonala de 15,6 inchi, vine cu 4 GB de RAM și SSD de 256 GB, iar chipul grafic integrat este un Intel UHD Graphics 600. Configurația pare depășită, dar la o analiză mai atentă, oferă utilizatorilor din mediul de business sau celor casnici care nu sunt interesați de jocuri, exact ce au nevoie pentru a rula fără probleme toate aplicațiile uzuale și chiar și multimedia la o calitate peste medie. Un astfel de utilizator nu va folosi la întreaga capacitate o configurație destinată gaming-ului, iar prețul sistemului de față este mai mult decât decent și nu presupune plătirea unor caracteristici care, cel mai probabil, vor rămâne nefolosite.

Așa că acest VivoBook 15 este perfect pentru publicul pe care îl vizează și oferă o configurație robustă, care acoperă multiple scenarii de utilizare. Este dotat cu Wi-Fi 5 (802.11ac) și Bluetooth 4.1 și vine cu o gamă generoasă de porturi, de la HDMI 1.4 la USB 3.2 Gen 1 Type-A, USB 3.2 Gen 1 Type-C și USB 2.0 Type- A/cititor de carduri Micro SD. Așadar vei putea conecta o gamă largă de dispozitive și periferice, care îți vor satisface nevoile indiferent de domeniul în care lucrezi.

În rest, laptopul este dotat cu tehnologia audio ASUS SonicMaster și are boxe și microfon încorporate, deci îl vei putea folosi fără probleme pentru a comunica cu echipa ta. Intrarea datelor se face prin intermediul unei tastaturi confortabile de tip chiclet care include și taste numerice. Dimensiunile compacte, profilul suplu și designul minimalist, plus o greutate de numai 1,8 Kg, îl fac ușor de transportat și potrivit pentru orice ambient, fie că îl vei folosi la birou, acasă sau în condiții de mobilitate.

VivoBook 15 X515MA oferă strictul necesar, dar nici ceva în minus, așa că se va plia surprinzător de bine pe nevoile tale de lucru sau de divertisment și nu va presupune un efort financiar considerabil, așa că îl recomandăm oricui are nevoie de un laptop generalist, care poate fi deopotrivă un instrument de lucru versatil sau un companion digital care îți poate oferi și un nivel decent de divertisment.

Profită de promoție!

Un plus de atractivitate este conferit și de oferta pe care am găsit-o pentru tine, care îți va aduce la pachet cu laptopul și un rucsac negru ASUS Nereus pentru laptopuri de 15,6 inchi, cu o compartimentare optimă pentru trasportul tuturor accesoriilor.

VEZI OFERTA ONLINE