HomeProduseLaptopuriSeria de notebook-uri ProArt StudioBook este disponibilă în România
Seria ASUS ProArt StudioBook

Seria de notebook-uri ProArt StudioBook este disponibilă în România

Notebook-urile profesionale din seria ASUS ProArt StudioBook sunt acum accesibile și profesioniștilor români din domeniul creației, cum ar fi arhitecții, graficienii, designerii și creatorii de conținut vizual. Laptopurile StudioBook au o construcție specială, ce integrează hardware extrem de avansat precum procesoarele Intel Xeon și grafica NVIDIA Quadro.

Grafica NVIDIA Quadro RTX oferă mai multe nuclee CUDA, RT și Tensor, făcând  posibile randarea animațiilor, editarea clipurilor video 8K și manipularea datelor într-un mod mai eficient și mai fluid. Sistemele pot fi echipate cu până la 128 de GB de RAM, iar spațiul de stocare pe SSD poate atinge 4 TB. Fiecare produs ProArt StudioBook trece prin numeroase teste de durabilitate și certificări de nivel militar, care garantează faptul că își va păstra calitățile și funcționalitatea chiar și atunci când este supus unui regim intens de exploatare.

ProArt StudioBook Pro X W730

ProArt StudioBook Pro X W730 este cel mai puternic notebook ce poate fi achiziționat de creatorii de conținut. Laptopul poate fi echipat cu procesor Intel Xeon sau Intel Core i7 din generația a 9-a cu șase nuclee fizice – combinația optimă de frecvență ridicată și număr de fire de execuție pentru gestionarea unor aplicații complexe cu mai multe operații în paralel. ProArt StudioBook Pro X oferă o acoperire de 97% a spectrului de culori DCI-P3 și o acuratețe ridicată în redarea culorilor.

ProArt StudioBook Pro X este primul notebook din serie care integrează ScreenPad 2.0. Acest ecran tactil secundar interactiv îmbunătățește experiența uzuală de interacțiune cu laptopul, oferindu-le utilizatorilor o interfață intuitivă, similară celei de pe un smartphone, prin intermediul căreia pot gestiona cu ușurință sarcinile.

ProArt StudioBook Pro 17 W700

ProArt StudioBook Pro 17 W700 este un portabil foarte puternic, care se achită de sarcinile cele mai complexe în cel mai scurt timp. Performanțele modelului intrat recent pe piața românească sunt comparabile cu cele ale sistemelor desktop. Configurațiile disponibile sunt echipate cu procesoare Intel Core i7 sau Intel Xeon, alăturate diverselor opțiuni grafice NVIDIA Quadro.

ProArt StudioBook 17 H700

Modelele ASUS StudioBook 17 H700 disponibile în țara noastră au la bază procesoarele Intel Core i7 din generația a noua sau Intel Xeon și grafica NVIDIA GeForce RTX 2060. Combinația dintre grafica de top și portabilitate fac din ProArt StudioBook 17 soluția perfectă pentru profesioniștii din segmentul creativ.

ProArt StudioBook 15 H500

Gama ProArt StudioBook 15 oferă toate caracteristicile necesare pentru punerea în valoare a creativității. Modelele sunt echipate cu procesoare Intel Core i7 și până la 48 GB memorie RAM. Ecranul de 15,6 inchi, de tip NanoEdge, implementat pe ProArt StudioBook 15 este cu adevărat impresionant. Panoul are un spectru de culoare extins și oferă o acuratețe excepțională a culorilor pentru a asigura un nivel excelent al detaliilor și imagini vibrante, puternice, mult mai realiste. Modelul urmează să intre în curând pe piața din țara noastră.

Laptop ASUS ProArt StudioBook Pro 15 W500G5T

Laptop ASUS ProArt StudioBook Pro 15 W500G5T

Notebookurile ProArt StudioBook sunt disponibile în magazinele specializate din România în diverse configurații, ce se potrivesc fiecărui specialist. Prețurile pornesc de la aproximativ 10.500 de lei (taxe incluse) variind iîn funcție de configurație.

Vezi oferta ProArt StudioBook la Altex Vezi oferta ProArt StudioBook la eMAG