HomeProduseLaptopuriDă o pată de culoare laptopului tău de gaming – ROG Strix G Volt Green
ROG Strix G15/G17 (2022) Volt Green

Dă o pată de culoare laptopului tău de gaming – ROG Strix G Volt Green

Laptopurile ROG Strix sunt printre cele mai căutate de gamerii profesioniști și amatori. Noua familie ROG Strix G se face remarcată prin fiabilitate, performanță, eleganță, dar și pentru faptul că aduc o pată de culoare în viața gamerilor. Seria cuprinde configurații cu cele mai performante procesoare AMD (până la Ryzen 9 6900HX), beneficiază de până la 64GB memorie RAM DDR5, stocarea se face pe unități de tip SSD cu capacități de până la 4TB (RAID 0), iar placa video în modelul de top este GeForce RTX 3080, cu 16GB GDDR6.

Ecranul poate fi de tip Full HD (1920 x 1980) la 300Hz/3ms sau WQHD (2560 x 1440) la 165Hz/3ms. Când vine vorba de jocuri, afișajul cu rate de refresh ridicate sunt esențiale pentru cursivitatea imaginelor. Anumite modele au un timp de raspuns de 3 ms si accepta Dolby Vision HDR pentru un contrast si o calitate exceptională a imaginii.

Întregul sistem de răcire de pe Strix G foloseste ROG Intelligent Cooling pentru a menține echipamentele la temperaturi optime. Metalul lichid aplicat pe procesor permite temperaturi cu pâna la 16 grade mai scăzute, fiind mult mai eficient în comparație cu pastele termice conductoare tradiționale.

ROG Strix G15/G17 (2022) Volt Green

ROG Strix G15/G17 (2022) Volt Green

Însă un punct forte ține de structura laptop-ului, de carcasă și de elementele cromatice ce atrag privirile celor din jur. Pentru un aspect mai elegant și colorant, curajoasa nuanță Volt Green scoate laptop-ul în evidență.

Când vine vorba de design, ASUS a reușit să ridice mult ștafeta și a căutat să-i mulțumească pe toți. ROG Strix are un design echilibrat, cu un logo ROG iluminat pe carcasă, dar și această aură Volt Green ce se evidențiază în partea din față, astfel încât toată lumea să știe că este un laptop de gaming. Vă puteți personaliza iluminarea după bunul plac, iar capacul detașabil din colțul stânga din spate este un element fizic care contribuie la personalitatea mașinii tale de gaming!

 VEZI OFERTA STRIX G VOLT GREEN