HomeStiriInterfața ZenUI pe toate telefoanele ASUS
ASUS Zenfone 6

Interfața ZenUI pe toate telefoanele ASUS

ZenUI este noua interfață, exclusivă ASUS, disponibilă pentru prima dată pe ZenFone și PadFone mini. ZenUI include funcțiile What’s Next și Do It Later, gândite pentru a simplifica sarcinile administrative zilnice, permițându-le utilizatorilor să fie mai productivi. What’s Next oferă în mod curent informațiile cele mai importante și utile posesorului cum ar fi: viitoarele întâlniri, noi mesaje și apelurile pierdute de la contactele VIP, starea vremii în următoarea destinație și multe altele – afișate în zona centrală a ecranului și în bara de notificări.

Do It Later permite persoanelor să se concentreze pe sarcinile curente fără să uite de alte probleme importante care pot fi rezolvate mai târziu. Dacă utilizatorul scrie un email și primește un apel în același timp, o simplă apăsare de buton creează automat un memento pentru a suna mai târziu acea persoană. Utilizatorii pot salva articolele interesante, clipurile video de pe Youtube sau paginile web pentru fi accesate mai târziu. Fiecare memento și obiect salvat sunt colectate în aplicația Do It Later, având o scurtătură pentru o acțiune viitoare, cum ar fi un apel sau deschiderea unei pagini web.

ASUS Zenfone 6

ASUS Zenfone 6

Linia completă de dispozitive mobile ASUS, ce include două noi modele Fonepad 7 și seria ZenFone, este expusă la standul ASUS din cadrul Mobile World Congress, în zona 2M31 din pavilionul 2, Fira Gran Via, Barcelona. Standul poate fi vizitat în perioada 24–26 februarie între orele 9-20 și pe 27 februarie între orele 9–16.