HomeStiriInterfața grafică ZenUI simplifică accesul la funcțiile sistemului Android
ASUS Zenfone 5

Interfața grafică ZenUI simplifică accesul la funcțiile sistemului Android

Odată cu noile telefoane ZenFone, ASUS a prezentat o interfață grafică ce oferă un plus de accesibilitate sistemului de operare Android.

ZenFone 4, 5 și 6 sunt primele telefoane ASUS ce beneficiază de noua interfață grafică ZenUI. Disponibilă exclusiv pe dispozitivele inteligente ASUS, ZenUI a fost proiectată pentru a ajuta utilizatorii să obțină cât mai mult de la fiecare ZenFone.

ZenUI oferă o experiență holistică cu funcționalități mai bune, accesibile într-un mod cât mai simplu. ZenUI include și mesagerie gratuită, motorizată de Omlet Chat pe o platformă Omlet Open Messaging. Acest instrument de comunicații le permite utilizatorilor să partajeze aproape orice fel de conținut cu oricine, pe orice telefon, totul fără taxe asociate transmiterii de SMS-uri și MMS-uri.

ASUS Zenfone 5

ASUS Zenfone 5 cu Android și interfață ZenUI

ASUS a adăugat de asemenea, aplicații Android îmbunătățite pentru fiecare dispozitiv ZenFone. De exemplu, aplicația ASUS pentru email permite citirea mesajelor în flux, făcând mai ușoară parcurgerea conversației. În browserul web, modul Smart Reader ajustează automat tonalitatea fundalului pentru a reduce stresul ochilor, iar aplicația pentru galeriile foto oferă o sincronizare online îmbunătățită.