HomeStiriÎnscrie-te la turneele ASUS din Media Galaxy Park Lake!
Turneu Overwatch

Înscrie-te la turneele ASUS din Media Galaxy Park Lake!

ASUS România vă invită să vă înscrieți la turneele de gaming desfășurate în această lună în magazinul Media Galaxy din incinta Park Lake București.

Vizitatorii magazinului Media Galaxy din Park Lake București vor putea testa în perioada 9 – 18 Decembrie, în fiecare zi, începând cu ora 10:00, cele mai tari sisteme de gaming ROG sau pot participa la turneele ROG CS:GO sau HEARTHSTONE.

Prețuri reduse pentru produsele ASUS

Tot în această perioadă, magazinul Media Galaxy din incinta Park Lake București va oferi reduceri substanțiale de prețuri pentru produsele ASUS. Vezi oferte ofertele disponibile pe mediagalaxy.ro/rog-park-lake.

Join The Republic in AFI Palace Cotroceni

Join The Republic in AFI Palace Cotroceni

Turneul ROG CS:GO

Pentru turneul ROG CS:GO, înscrierile se fac pe link-ul http://woobox.com/zzmman. Toate echipele înscrise (5 membri + 1 rezerva, cu vârsta peste 14 ani) vor fi contactate telefonic sau pe email de un reprezentant ASUS până joi, 8 decembrie. Înscrierile se validează în limita a 64 echipe, în ordinea înscrierilor și a validărilor telefonice, precum și a orarelor disponibile in fiecare zi de competiție.

Calificările vor avea loc în perioada 9-14 decembrie, iar turneele finale vor avea loc pe 17-18 decembrie. După ocuparea celor 64 de locuri, înscrierile se vor încheia.

Turneul ROG HEARTHSTONE

Pentru turneul ROG HEARTHSTONE, înscrierile se fac pe link-ul http://woobox.com/rf46tc. Competiția va începe joi, 15 decembrie, începând cu ora 15:00 și va continua în ziua de 16 decembrie, cu turneele finale. Toți participanții înscriși, cu vârsta peste 14 ani, vor fi contactați telefonic sau pe email de un reprezentant ASUS până marti, 13 decembrie.

Înscrierile se validează în limita a 128 participanți, în ordinea înscrierilor și a validărilor telefonice. După ocuparea celor 128 de locuri, înscrierile se încheie.

Premii

Câștigătorii fiecărui turneu sunt premiați de ASUS România cu produse în valoare de aproximativ 1000 de euro, după cum urmează.

  • Premiul 1 – Shuttle BackPacks
  • Premiul 2 – Mousi Buzzard GX860
  • Premiul 3 – baterii externe ZenPower