HomeCampanii si concursuriÎn martie, ASUS își premiază fanii de la malul mării!
ASUS ZenBook UX433

În martie, ASUS își premiază fanii de la malul mării!

În prima parte a lunii martie 2019, ASUS organizează un eveniment la malul mării, unde sunt așteptați deopotrivă atât femeile, cât și bărbații. Mai precis, în perioada 1-10 martie 2019, în cadrul City Park Mall din Constanța, ASUS va prezenta noi laptopuri performante și ultra-ușoare, ce se potrivesc la orice ținută.

Premii pentru vizitatori

Vizitatorii standului ASUS amenajat la nivelul -1, în piațeta liftului panoramic din City Park Mall vor putea participa la tombole cu premii motivante. Două laptopuri lansate recent – ZenBook 14 UX433 – vor fi oferite în cadrul tombolelor. Un model albastru și altul argintiu își așteaptă viitorii utilizatori. Fiecare participant va putea opta pentru culoarea laptopului pe care vrea să îl câștige.

În zilele de 1 și 8 martie vor fi organizate activități speciale adresate tuturor doamnelor și domnișoarelor care vor vizita standul. Ele vor primi garantat premii speciale ASUS.

ASUS ZenBook UX433 – Ușor și puternic

ASUS ZenBook UX433 este un ultraportabil ce poate fi transportat fără efort, profilul său zvelt ocupând foarte puțin spațiu. Cântărește numai 1,09 Kg și are o grosime de 15,9 mm. Deși e foarte subțire, UX433 este extrem de puternic, având la bază procesoarele Intel Core i7 cu frecvențe de vârf de până la 4,6GHz. Unitățile de stocare SSD de până la 1TB și memoria RAM de până la 16GB fac din UX433 un instrument extrem de util și eficient.

ASUS ZenBook UX433 păstrează elementele tradiționale ale seriei. Capacul prezintă faimosul finisaj metalic concentric de inspirație Zen, iar utilizatorii pot alege între prestigioasa schemă de culori Albastru Regal (Royal Blue) și sofisticata variantă Argintiu Inghetat (Icicle Silver), ambele puse și mai mult în evidență de accentele Auriu Roze (Rose Gold) de pe panoul de deasupra tastaturii, ce îi conferă sistemului o notă luxoasă suplimentară.

Urmărește o prezentare video a laptopului ZenBook UX433