HomeStiriLansariIFA 2012 pe scurt
Asus Zenbook U500VZ

IFA 2012 pe scurt

Sute de jurnaliști, companii de IT și entuziaști de tehnologie au luat cu asalt Berlinul pentru a fi prezenți la IFA 2012. Acesta a fost unul dintre cele mai mai mari evenimente dedicate electronicelor pentru consumatori și bineînțeles că produsele prezentate de ASUS au fost greu de omis.

Participanții au avut ocazia să testeze noul ASUS Taichi – tableta hibridă Windows cu design inovator. Feedback-ul pe care l-au oferit a fost atât de interesant pe cât ne-am fi așteptat când vorbim despre un dispozitiv inovator și toată lumea așteaptă cu nerăbdare să vadă specificațiile tehnice finale pe care le va avea tableta.

Un alt dispozitiv nou adus de ASUS este Vivo Tab, încă o tabletă Windows 8 cu docking QWERTY și cu un design elegant care se aseamănă cu cel al ultabook-urilor Zenbook. Combinația tabletă-docking pune în mâna utilizatorului un laptop portabil și performant potrivit pentru orice task.

ASUS a mai prezentat și o nouă gamă de ultrabook-uri, Zenbook U500VZ și UX21A Touch. Specificațiile cu care vin aceste două laptop-uri sunt pe măsura așteptărilor, iar ecranele lor IPS multi-touch pot fura ochii chiar și celor sceptici.

Nu în ultimul rând, Transformer Book a fost adus în fața publicului drept încă o premieră pe piață făcută de ASUS – primul notebook care se poate transforma dintr-un laptop într-o tabletă în câteva secunde.

Asus Zenbook U500VZ

Asus Zenbook U500VZ