HomeProduseLaptopuriGameplay pe ROG Strix GL703GS SCAR și detalii despre ecranul său de 144Hz
Gameplay pe ROG Strix GL703

Gameplay pe ROG Strix GL703GS SCAR și detalii despre ecranul său de 144Hz

Laptopul ROG Strix SCAR Edition a plecat de la ideea de a oferi un portabil puternic pentru jucătorii ce preferă jocurile de tip FPS. Avantajul competitiv poate fi observat în titluri precum Counter-Strike, Overwatch și Team Fortress 2, însă în clipul de mai jos veți vedea că ROG Strix SCAR Edition se descurcă excelent și în Tom Clancy’s The Division.

Urmărește un „gameplay” pe ROG Strix GL703GS SCAR și descoperă ecranul său de 144Hz

Consultă ofertele pentru laptopul GL703GS

ROG Strix SCAR Edition are la bază procesoare Intel Core din generația a opta și soluții grafice NVIDIA GeForce GTX din Seria 10.

La acestea se adaugă ecranul ultrarapid cu rata de refresh de 144Hz și tehnologia G-Sync ce sincronizează fiecare cadru generat de placa video cu posibilitățile de afișare ale panoului. Astfel nu mai apar rupturile de cadre, cum se întâmplă în cazul calculatoarelor obișnuite.

Tastatura are tastele WASD evidențiate pentru un mai bun control atunci când vă deplasați în teren, precum și tehnologie anti-ghosting și de eliminare a apăsărilor false.

ROG Strix GL703GS SCAR

ROG Strix GL703GS SCAR

ROG Strix SCAR Edition include și alte soluții moderne ce ne aduc o serie de avantaje ușor de observat în orice fel de aplicație. Datele sunt stocate pe unități SSD M.2 NVMe de până la 512GB în combinație cu hard disk-uri FireCuda SSHD. În funcție de versiune, memoria RAM DDR4 tactata la 2400MHz poate cuantifica până la 32GB, o cantitate mai mult decât onorabilă în orice scenariu.

Vezi și o prezentare video completă: