HomeProduseLaptopuriCe framerate poate oferi laptopul ROG Strix Scar III G531
Laptopul de gaming ROG Strix G G531

Ce framerate poate oferi laptopul ROG Strix Scar III G531

Laptopul a deveni un suport excelent pentru gaming odată cu inovațiile și optimizările aduse de Republic of Gamers. ROG Strix SCAR III G531 este modelul reprezentativ care confirmă toate așteptările pe care le are un jucător ce dorește să acceadă în liga superioară.

Privind spre specificațiile pe care le au versiunile Strix SCAR III G531 anticipăm deja o serie de performanțe specifice mai degrabă desktopurilor și mai puțin portabilelor. Spre exemplu, ROG Strix SCAR III G531GW este echipat cu procesor Intel Coffee Lake-R Core i7-9750H, cu 6 nuclee, grafică NVIDIA GeForce RTX 2070 cu 8GB memorie video și 16 GB memorie DDR4 la 2666 MHz.

Ecranul FullHD cu diagonala de 15,6 inchi are o rată de refresh de 240Hz și este sincronizat cu acceleratorul video. Jocurile care merg până la un framerate de 240 fps-uri vor fi afișate cadru cu cadru în mod sincronizat, prin urmare nu va fi pierdut niciun cadru generat de placa video. În cazul altor portabile aceste valori uriașe sunt intangibile.

Pentru a putea rula un joc în condițiile minime ce îți asigură succesul în luptă sunt necesare undeva peste 40 de cadre pe secundă. Jucătorii profesioniști au nevoie de un framerate mult mai ridicat datorită reacțiilor lor foarte rapide.

La ce framerate să te aștepți de la ROG Strix SCAR III?

După studierea mai multor configurații testate de noi și de alți utilizatori am ajuns la concluzia că ROG Strix SCAR III poate obține un număr superior de cadre pe secundă în cele mai populare jocuri din țara noastră. După cum știți, În România, jocul Counter-Strike: Global Offensive se află pe primele locuri în preferințele jucătorilor. În CS:GO, ROG Strix SCAR III poate trece de 250 de FPS-uri, adică o rată superioară frecvenței panoului (240Hz).

Performanțele laptopului sunt superioare vitezelor de reacție umane considerate de cercetători undeva la 150 de milisecunde (valoarea cea mai bună). În concluzie, ROG Strix SCAR III îți asigură un avantaj competitiv în CS:GO cadrele fiind afișate în totalitate pe ecran, la fel ca și oportunitățile de a-ți doborî adversarul.

Alte valori obținute de ROG Strix SCAR III:

  • Peste 90 FPS-uri în Battlefield V
  • Peste 90 FPS-uri în Far Cry 5
  • Peste 80 FPS-uri în Rise of Tomb Raider și Shadow of Tomb Raider

Află totul despre ROG Strix SCAR III?