HomeStiriFotografia perfectă cu ASUS ZenFone Selfie
ASUS ZenFone Selfie

Fotografia perfectă cu ASUS ZenFone Selfie

Momentele plăcute și fotografiile perfecte sunt greu de imortalizat atunci când un „fotograf de ocazie” nu este disponibil pentru a surprinde cadrul mult visat. Fotografia Selfie te poate surprinde în cadre memorabile, iar din sutele de fotografii digitale pe care le poți realiza le poți păstra doar pe cele mai bune.

ASUS ZenFone Selfie este un telefon proiectat în mod special pentru fotografii de tip Selfie. Cu un simplu S desenat pe ecranul FullHD, acoperit cu sticlă Corning Gorilla Glass 4, poți declanșa camera frontală PixelMaster de 13MP. Bineînțeles, butonul digital se află la locul lui pe ecran dacă preferi această variantă.

Fotografii mai frumoase

ZenFone Selfie oferă modul ZenUI Beautification ce cosmetizează fotografia în timp real. Zonele prea roșii ale feței sau imperfecțiunile tenului sunt estompate astfel încât chipul tău să arate perfect.

ASUS ZenFone Selfie

ASUS ZenFone Selfie

Performanța în condiții de iluminare redusă este fără precedent datorită tehnologiei de contopire a pixelilor, ce crește de patru ori senzitivitatea la lumină. Atunci când lumina se află în spatele tău și camera telefonului este afectată de intensitatea prea mare, ZenFone Selfie apelează la funcția Backlight (Super HDR) ce crește luminozitatea în zonele întunecate din jurul tău.

ASUS ZenFone Selfie – Fotografia ta perfectă