HomeStiriA fost extras câștigătorul concursului „Votează și câștigă un Zenfone 4 Selfie”

A fost extras câștigătorul concursului „Votează și câștigă un Zenfone 4 Selfie”

ASUS a extras câștigătorul concursului „Votează și câștigă un Zenfone 4 Selfie”. Concursul a fost promovat în ediția din luna octombrie 2017 a revistei National Geografic, iar fiecare participant a trebuit să să completeze și să transmită chestionarul „Votează și câștigă un Zenfone 4 Selfie”.

Premiul acordat pentru această campanie constă într-un telefon ASUS Zenfone 4 Selfie, cu o valoare comercială de 1350 Lei (TVA inclus).

Premiul concursului „Votează și câștigă un Zenfone 4 Selfie” a fost câștigat de Perjariu Mădălina din Arad. Mădălina va intra în posesia unui telefon specializat pentru fotografiile selfie și wefie. Acesta dispune de două camere de calitate amplasate frontal și de un software pentru procesarea imaginii care facilitează realizarea selfie-uri reușite și de wefie-uri extinse, în orice scenariu.

ASUS a instalat pe noul aparat noua aplicație SelfieMaster, ce aplică efecte de înfrumusețare în timp real fotografiilor, clipurilor video și transmisiilor live. Modul Beauty al camerei oferă ajustări de calitate profesională cum ar fi îndulcirea tonurilor tenului, corecții la nivelul ochilor și echilibrarea trăsăturilor feței – totul cu câteva atingeri.

ASUS Zenfone 4 Selfie

ASUS Zenfone 4 Selfie