HomeProduseLaptopuriFlexibilitate supremă cu Zephyrus S GX502
ROG Zephyrus S GX502

Flexibilitate supremă cu Zephyrus S GX502

ASUS Zephyrus S GX502 reprezintă următoarea generație a laptopurilor ultrasubțiri de gaming. În timp ce Zephyrus S GX701 și GX531 au o poziție avansată a tastaturii care lasă mai mult spațiu pentru răcire și reduce temperatura zonelor unde se așează mâinile, noul GX502 adoptă un format mai tradițional ce funcționează mai bine în încăperile înguste și pe genunchi. Acesta este cel mai polivalent Zephyrus, fiind adaptat pentru a satisface atât jucătorii avansați, cât și creatorii de conținut profesional. Suportul de mâini ascunde ranforsările sub formă de fagure ce fac carcasa mai rigidă acolo unde este nevoie de o rezistență mai mare. Procesul pornește cu aliaj de magneziu topit și utilizează o combinație de turnare în matriță și prelucrare, creând o piesă solidă, care rezistă torsionărilor ce ar face alte laptopuri subțiri să se simtă ieftine și nesigure. Acoperirea plăcută la atingere adaugă un finisaj fin, care respinge amprentele și adaugă o strălucire subtilă.

Răcire îmbunătățită

Răcirea AAS îmbunătățită îi permite modelului de top echipat cu GeForce RTX 2070 să urce până la 1540MHz la 115W cu ROG Boost în Turbo Mode, o frecvență și un consum rezervat laptopurilor de dimensiuni mari.

Panou la 240Hz

Zephyrus S GX502 ține pasul cu Strix SCAR III și poate fi dotat cu panoul mai recent de 240Hz/3ms. Ecranul validat PANTONE, de nivel e-sport, face ca jocurile de tip „shooter” să ruleze fluid, cu claritate de cristal, în timp ce garantează acuratețea culorilor pentru creatorii de conținut. Acceleratorul grafic exclusiv ROG poate comuta între NVIDIA G-SYNC pentru o experiență mai bună de gaming și Optimus pentru o autonomie mai mare. Având o grosime de numai 18,9 mm și cântărind 2 kg, noul model este ușor de transportat pentru un dispozitiv atât de puternic. În ciuda carcasei compacte, există spațiu la interior pentru două SSD-uri ce pot fi configurate în RAID 0 pentru a maximiza performanța. Sunetul actualizat utilizează un DAC ESS SABRE ce reduce zgomotul și distorsiunile pentru ieșirile de căști, oferind sunet de înaltă fidelitate cu o gamă dinamică mai largă. Wi-Fi-ul de clasă gigabit cu RangeBoost este completat de un conector Ethernet gigabit pentru a putea alege între comoditatea wireless și performanța rețelei cablate.

Prezentare video: ASUS ROG Zephyrus S GX502