HomeStiriLansariET2300 All-in-One PC cu Windows 8
Asus ET2300

ET2300 All-in-One PC cu Windows 8

Cei de la ASUS au fost foarte ocupați pregătind lansarea noilor produse cu Windows 8. Unul dintre acestea este PC-ul All-in-One ET2300 care este proiectat special pentru a profita la maximum de toate avantajele pe care le are de oferit Windows 8.

ET2300 este dotat cu un ecran HD de 23 de inci proiectat să răspundă la 10 atingeri simultane, ideal pentru lucrul cu interfața tactilă a lui Windows 8. Ansamblul include un procesor Intel Core i7, iar placa video poate fi upgradată pentru a oferi cel mai bun suport pentru gaming.

Dacă luăm în considerare și sistemul audio de calitate superioară pe care ASUS l-a instalat pe ET2300, ne putem da seama că avem de-a face cu o mașinărie ultra-performantă, capabilă de a răspunde oricărei nevoi ale utilizatorului.

Dacă sunteți în căutarea unui PC destinat și pentru lucru, dar și pentru entertainment și care, pe deasupra, să aibă și un aspect foarte chic, atunci PC-ul All-in-One ET2300 de la ASUS este computerul potrivit. Conectica variată aduce utilizatorului posibilități foarte variate, vă puteți conecta PC-ul la TV, la consola de joc sau la orice alt gadget.

Interfața Windows 8 vă aduce pe ET2300 simplitatea design-ului proiectat de Microsoft, în timp ce păstrează capacitățile de funcționare ale unui PC. Acest PC poate rula cele mai nou produse software Microsoft  cu minimum de efort.

 

Asus ET2300