HomeProduseMonitoareEști blogger? Ce tableta ASUS ți se potrivește?
ASUS Eee Pad Transformer Prime

Ești blogger? Ce tableta ASUS ți se potrivește?

Săptămâna ce s-a încheiat, concursul BLOGWARS le-a cerut finaliștilor argumente pentru a desemna tableta ideală. Candidații pentru podium au fost Eee Pad Transformer Prime, Eee Pad Slider și Eee Slate. Dacă primele două tablete pot fi numite surori, făcând parte din familia Android, Slate este un outsider rulând Microsoft  Windows.

ASUS SlateEee Slate se folosește de un important atuu și anume portabilitatea. Sistemul de operare este același cu care ne-am obișnuit cu toții, iar în materie de aplicații nu se pune problema de compromis, compatibilitatea fiind absolută. Așa cum spune și unul dintre concurenții Blogwars, Eee Slate poate satisface în proporție de 100% nevoile office ale utilizatorului. Alter-Ego se declară nemulțumit de dimensiunile prea mari și de autonomia medie, dar împreună cu Soacra.eu apreciază includerea unui stylus în pachet care contribuie mult la ușurarea lucrului cu un sistem de operare care nu a fost proiectat pentru dispozitive cu touch screen.

ASUS Eee Pad SliderCând intră în scenă Eee Pad Slider, fiecare dintre bloggerii partricipanți au apreciat atașarea permanentă a unei tastaturi fizice QWERTY. Imidoresc.ro a apreciat economia de timp în favoarea celei de spațiu, dar toți participanții au renunțat la Slider în favoarea lui Eee Pad Transformer când s-a pus problema funcționalităților și a performanței. Concluzia asupra lui Slider a fost că este mai mult practic şi accesbil, decât ideal.

ASUS Eee Pad Transformer PrimeCâștigătorul detașat al podiumului este Eee Pad Transformer Prime. Laudele şi aprecierile la adresa acestui produs Asus au curs pe paginile tuturor celor 4 bloguri, atât de mult încât GSMRo l-a declarat demn de cartea recordurilor.  Trăsătura cea mai relevantă în alegerile lor a fost procesorul NVIDIA Tegra 3 Quad-core care reprezintă o noutate pe piaţă. Nu a fost ignorat nici viitorul update al sistemului de operare, Android 4.0 Ice Cream Sandwich, promis utilizatorilor în această iarnă şi compatibil cu Transfomer Prime.

Printre factorii de decizie au intrat şi design-ul elegant similar cu cel al lui Zenbook, camerele foto performante împreună cu blitz-ul LED şi calitatea display-ului. În plus, cine poate rezista dockstation-ului cu tastatura QWERTY, touch pad, port USB şi acumulator intern care exitinde autonomia până la 18 ore. Cea de-a opta temă BLOGWARS a marcat o victorie glorioasă pentru Eee Pad Transfomer Prime – numită cea mai bună tabletă a momentului. Suntem curioși cum va arăta și clasamentul săptămânii.