HomeStiriDust Defenders pe o placă TUF Z97
ASUS TUF Grypon Z87

Dust Defenders pe o placă TUF Z97

Tehnologia Dust Defenders menține sistemul curat și nu permite acumularea prafului pe ventilator și pe componentele vitale. Ventilatorul schimbă sensul de rotație pentru 15 secunde expulzând praful fin acumulat pe componentele interne.

Plăcile de bază TUF Sabertooth Z97 Mark 1 și Gryphon Z97 Armor Edition beneficiază de TUF Fortifier, Thermal Armor și Dust Defenders. Noul cip TUF ICe de pe placă monitorizează cu precizie temperatura și ventilatoarele, indiferent dacă parametrii sunt ajustați manual sau în mod automat (prin optimizarea printr-un singur click din Thermal Radar 2).

pr_asus_tuf_sabertooth_z87

TUF Fortifier utilizează un pad termic atașat plăcii de bază, transformând întreaga placă metalică de pe spate într-un uriaș radiator care direcționează căldura departe de componentele cheie cum ar fi VRM-urile sau tranzistorii MOSFET.

Managementul termic este ajutat de Thermal Armor, ce optimizează fluxul de aer facilitând eliminarea căldurii. Toate plăcile de bază TUF Z97, incluzând modelele Sabertooth Z97 Mark 2 și Gryphon Z97 dispun de componente fiabile TUF la standarde militare.

Dust Defenders pe o placă TUF Z97

pr_asus_tuf_gryphon_z87_with_gryphon_armor_kit_installed

pr_asus_tuf_sabertooth_z77_motherboard_with_box