HomeStiriDouă jocuri recomandate pentru Windows 8
adera

Două jocuri recomandate pentru Windows 8

Recenta lansare a sistemului de operare Windows 8 a pus imediat problema aplicațiilor care să exploateze noile posibilități. Aplicațiile pentru vechile versiuni Windows funcționează fără probleme pe Windows 8 însă Microsoft vrea să ofere ceva mai mult decât compatibilitatea cu versiunile precedente.
Jocurile pentru Windows sunt extraordinar de multe, existând o industrie bine dezvoltată. Două titluri gratuite pentru Windows 8 ne-au însă atras atenția.

Adera de la HitPoint Studios

Jocul de tip puzzle-adventure dispune de o grafică surprinzătoare într-un format episodic. Primul episod este gratuit, urmând ca următoarele două să fie disponibile contra cost. Grafica este detaliată, vocile actorilor sunt exact așa cum trebuie iar muzica plăcută.

Utilizatorul va fi pus în pielea personajului Jane Sinclair care se deplasează în deșertul Atacama, în Chile în căutarea bunicului său. Atunci când elicopterul acestora se prăbușește, Jene rămâne alături de prietenul Hawk pentru a explora zona. Artefactele culese și indiciile vor fi puse cap la cap pentru a rezolva misterul.

adera

Taptiles de la Microsoft Studios

Conceptul acestui joc a mai fost experimentat de utilizatori pe echipamentele Google. Conceptul este foarte interesant și presupune aranjarea unor plăcuțe ce se mișcă pe un suport 3D întocmai ca pe un cub Rubik. Taptiles este un joc ce va pune inteligența și creativitatea la încercare iar odată ce veți progresa vor apărea niveluri mai complexe cu mai multe linii și coloane.

taptiles