HomeTehnologiiDistribuirea pozelor și capturilor de ecran cu Nexus 7
Nexus 7

Distribuirea pozelor și capturilor de ecran cu Nexus 7

De pe Nexus 7, imaginile pot fi distribuite direct din galerie prin email, Picasa, Facebook și multe altele cu maximum de lejeritate.

Când porniți pentru prima oară Nexus 7, nu veți vedea aplicațiile pentru Facebook și Twitter, ele trebuie instalate pe rând din Google Play. Odată ce le aveți, trebuie să vă introduceți datele de conectare în aceste aplicații și în Picasa și Gmail, care vin preinstalate în Nexus 7.

După ce v-ați conectat la aceste servicii, tot ce trebuie să faceți e să accesați galeria foto și să deschideți imaginea pe care vreți să o arătați prietenilor. În colțul din dreapta sus al ecranului veți vedea o pictogramă care arată ca un triunghi cu vârful în jos pe care dacă-l atingeți vă va afișa o listă cu metodele de distribuire disponibile: Bluetooth, Google+, Facebook, Twitter. Aplicații precum Pinterst sau LinkedIn se află în lista See More. Dacă ați găsit mediul prin care vreți să distribuiți imaginea, trebuie să îi dați un simplu tap și aplicația corespunzătoare vă va ghida mai departe.

 

Nexus 7