HomeStiriDe ce să construiești un PC cu hardware ASUS?
ROG Maximus VI Formula Z87

De ce să construiești un PC cu hardware ASUS?

Compania ASUS a fost înființată în anul 1989 iar primele produse ieșite pe porțile fabricii au fost plăcile de bază. În timp, ASUS a crescut de la an la an, de mai bine de zece ani consecutivi fiind principalul producător de plăci de bază din lume.

Cu peste 500 de milioane de plăci de bază vândute în întreaga lume începând cu 1989, ASUS este marca în care poți avea încredere. Fiabilitatea extraordinară a fost atinsă prin utilizarea utilizajelor complet automatizate pentru producția plăcilor de bază sau a plăcilor video.

Tehnologia ASUS Auto-Extreme

ASUS proiectează şi fabrică produse ce satisfac perfect cerinţele actuale privind experienţa digitală de acasă, lucrul de la birou şi activităţile utilizatorilor, oferind un portofoliu extins de produse, care include plăci de bază, plăci video, monitoare, sisteme PC desktop, laptopuri, netbook-uri, tablete, servere, dispozitive multimedia, soluţii wireless, echipamente de reţea și telefoane mobile.

Având peste 16.000 de angajaţi în întreaga lume, inclusiv în România şi o echipă R&D de elită formată din 5200 de ingineri, compania a realizat o cifră de afaceri de aproximativ 14.5 miliarde USD în 2014.

Aflați mai multe despre sistemele construite cu hardware ASUS accesând microsite-ul: http://www.asus.com/microsite/powered-by-asus/ro/index.html

ASUS Maximus VI FORMULA info

ASUS Maximus VI FORMULA info