HomeStiriCum se desface ASUS Chromebook C202?
Chromebook C202

Cum se desface ASUS Chromebook C202?

ASUS Chromebook C202 este un dispozitiv portabil construit pentru studenți și tinerii profesioniști, care doresc o unealtă simplă, ieftină și rapidă, pentru îndeplinirea unor sarcini uzuale cum ar fi citirea unui email sau navigarea pe internet. Portabilul, fabricat de ASUS pentru ecosistemul de aplicații online de la Google, este protejat la colțuri împotriva căderilor accidentale.

ASUS C202 Chromebook

ASUS C202 Chromebook

ASUS Chromebook C202 are o construcție compactă, solidă, ce nu sugerează faptul că ar fi un dispozitiv asamblat din mai multe componente.

Chromebook C202 integrează un procesor Intel Celeron Dual-Core N3060 , tactat la frecvența de 1.6 GHz. Atunci când este necesar, frecvența de lucru a procesorului poate urca până la 2.48 GHz. Datele sunt stocate într-un cip flash, Chromebook C202 neavând părți mecanice în mișcare.

ASUS C202 Chromebook

ASUS C202 Chromebook

Deși componentele sunt miniaturizate, iar spațiul interior este folosit cât mai bine posibil, dezasamblarea și reparația portabilului nu este atât de complicată pe cât pare la prima vedere. În clipul de mai jos puteți vedea cum se poate desface un ASUS Chromebook C202, fără să deteriorați părțile fragile din plastic.

ASUS C202 Chromebook – piesă cu piesă