HomeCum să...Cum să-ți faci un selfie perfect?
ASUS ZenFone Selfie

Cum să-ți faci un selfie perfect?

Fotografia selfie este o fotografie de moment ce nu beneficiază de pregătirea premergătoare unei ședințe foto. Pentru utilizatorul obișnuit, realizarea unui selfie cât mai reușit este o operațiune ce se poate dovedi dificilă. Lumina insuficientă, camerele foto neperformante sau pur și simplu tremurul mâinii poate afecta o fotografie suficient de mult pentru a nu putea fi publicată pe rețelele de socializare.

ASUS vine în sprijinul celor care doresc să realizeze fotografii selfie cât mai bune. Telefonul Zenfone Selfie este echipat cu o cameră frontală de 13 megapixeli, însoțită de un bliț LED bicolor. Nuanțele tenului sunt redate cât mai natural iar atunci când oboseala își spune cuvântul sau tenul are imperfecțiuni, modul ZenUI Beautification intră în acțiune și netezește trăsăturile faciale.

Zonele prea roșii ale feței sau imperfecțiunile tenului sunt estompate, fotografia căpătând o lumină strălucitoare. Acționarea camerei frontale se face cu ajutorul unui buton montat pe spatele aparatului astfel încât acesta să fie prins cu fermitate.

În clipul de mai jos puteți vedea cum se poate realiza o fotografie selfie cât mai reușită: