HomeStiriCum să instalezi un router ASUS RT-AC3200?
ASUS RT-AC3200

Cum să instalezi un router ASUS RT-AC3200?

ASUS RT-AC3200

ASUS RT-AC3200

Instalarea routerelor ASUS este extrem de simplă și poate fi efectuată și de utilizatorii mai puțin experimentați. ASUS oferă o interfață grafică intuitivă prin intermediul căreia utilizatorul este ghidat pas cu pas.

Cum să instalezi un router ASUS RT-AC3200?

Interfața grafică intuitivă ASUSWRT simplifică configurarea funcțiilor avansate, precum prioritizarea serviciilor (QoS). QoS le permite utilizatorilor să optimizeze, să controleze și să monitorizeze lățimea de bandă pentru fiecare aplicație în parte. Alte funcții avansate includ maparea rețelei și monitorizarea traficului pentru a verifica modul în care este utilizată conxiunea internet.

JJ de la ASUS North America prezintă în clipul de mai jos modul în care poate fi instalat un router ASUS RT-AC3200. Setup-ul inițial este foarte simplu și poate fi efectuat prin intermediul oricărui dispozitiv ce se poate conecta la internet, inclusiv prin intermediul unui smartphone sau a unei tablete.

Cum să instalezi un router ASUS RT-AC3200


ASUS RT-AC3200 este cel mai performant router consumer din lume având o rată teoretică de transfer de până la 3200Mbit/s.

RT-AC3200 permite vizionarea filmelor în format 4K/UHD, transferul rapid al fișierelor multimedia și jocurile online fără latențe. Tri-Band Smart Connect selectează în mod automat cea mai rapidă frecvență pentru fiecare dispozitiv conectat, bazându-se pe viteză, intensitatea semnalului și aglomerarea spectrului.

Prin intermediul porturilor USB 2.0 și USB 3.0 încorporate, ASUS RT-AC3200 partajează în rețea imprimantele, unitățile de stocare conectate sau chiar conexiunea 3G/4G oferită de un dongle al operatorului de date mobile.

ASUS RT-AC3200

ASUS RT-AC3200

ASUS AiCloud transformă dispozitivele de stocare atașate routerului prin USB într-un mediu cloud personal pentru accesarea de la distanță a fișierelor și a streamingul media de pe laptop, smartphone și tabletă. AiCloud poate sincroniza automat unitatea de stocare pe USB cu alte routere compatibile ASUS pentru a partaja mai ușor fișierele mari.

Specificațiile complete ale routerului ASUS RT-AC3200 pot fi consultate pe pagina oficială.