HomeCum să...Cum să instalați routerul ROG Rapture GT-AC5300?

Cum să instalați routerul ROG Rapture GT-AC5300?

Routerele ASUS din seriile de top sunt extrem de performante, asigurând viteze combinate pentru rețelele Wi-Fi ce ajung uneori să depășească conexiunea cablată. ROG Rapture GT-AC5300 este cea mai bună soluție pentru jocuri VR și streaming 4K, acesta dispunând de două port-uri LAN special optimizate pentru conectarea la dispozitive dedicate jocurilor. Traficul acestora este prioritar, astfel încât dispozitivele conectate la aceste porturi se află în permanență în prima poziție de acces la Internet.

Funcția Game Boost analizează traficul în rețea și prioritizează pachetele dedicate jocurilor, oferindu-le un al doilea nivel de accelerație pentru cea mai bună performanță. Game Boost poate fi activată instantaneu printr-o singură apăsare de buton pe panoul de control Gaming Center și suportă numeroase console de jocuri populare, cum ar fi PS3, PS4, PS4 Pro, PlayStation Vita , Wii U, Nintendo 3DS și Xbox One.

Cei care nu se mulțumesc cu aceste performanțe pot accesa serviciul Gamers Private Network, susținut de WTFast, ce oferă conexiuni Internet private, optimizate către servere de jocuri, minimalizând latențele și maximizând viteza de răspuns.

Pentru o acoperire pe mai multe niveluri și în mai multe camere, ROG Rapture GT-AC5300 folosește opt antene externe dual-band, detașabile, în configurație MIMO 4×4, cu ASUS AiRadar. Acesta din urmă concentrează semnalul Wi-Fi către dispozitivul conectat pentru a îmbunătăți performanța, stabilitatea și acoperirea.

Cum să instalați routerul ROG Rapture GT-AC5300?

Aflați mai multe despre routerul ROG Rapture GT-AC5300 accesând https://www.asus.com/ro/Gaming-Networking/ROG-Rapture-GT-AC5300/overview/.