HomeCum să...Cum să fotografiați stelele pe timp de noapte?!
ASUS ZenFone 3 Deluxe

Cum să fotografiați stelele pe timp de noapte?!

Fotografierea cerului pe timp de noapte este o misiune dificilă pentru fotografii amatori, care nu stăpânesc pe deplin setările manuale ale aparatului lor. Fotografierea galaxiei cu telefonul stârnește zâmbete și nu ar avea nicio șansă de reușită cu un telefon obișnuit. Însă ZenFone 3 Deluxe nu este un telefon obișnuit, este un aparat de ultimă generație, dotat cu o cameră foto performantă cu rezoluția de 23 megapixeli și 6GB de memorie RAM.

ASUS ZenFone 3 Deluxe beneficiază de setări manuale pentru camera foto, similare cu cele ale unui aparat foto profesional. Utilizatorul poate să modifice valoarea ISO, timpul de expunere și focalizarea.

Cei care doresc să realizeze o fotografie memorabilă cu telefonul lor Zenfone pot merge pe setările alese de ASUS. În primul rând trebuie să alegeți un trepied pentru telefon, care să mențină telefonul nemișcat. Alegeți setările manuale, setați timpul de expunere la valoarea maximă de 32 secunde, valoarea ISO la 3200 și focalizați manual. Rezultatele sunt impresionante pentru un telefon mobil.

În clipul de mai jos puteți vedea cum se poate fotografia cerul pe timp de noapte pentru a obține o fotografie cât mai bună.

Cum să fotografiezi stelele pe timp de noapte?!