HomeCum să...Cum să folosiți Asus Business Manager pentru VivoMini!
ASUS VivoMini VC65

Cum să folosiți Asus Business Manager pentru VivoMini!

Calculatoarele VivoMini vin însoțite de un instrument software puternic ce vă permite să monitorizați și să ajustați mai mulți parametri ce țin de performanță și eficiență.

Asus Business Manager este o suită completă de aplicații și funcții concepută să ajute afacerile mici și mijlocii. În interfața grafică veți găsi 6 funcții incluzând: Power manager, Update, Security, Backup & Recovery, Tool, Suport.

Power manager vă ajută să setați funcțiile pentru economisirea energiei, obținând un echilibru între performanță și eficiență.
Update permite actualizarea aplicațiilor, driverelor și a BIOS-ului.
Security oferă instrumente pentru curățarea cache-ului, a istoricului și setarea parolelor pentru USB.
Backup & Recovery creează copii de siguranță și restaurează datele de pe calculator.
Alte aplicații precum Tools și Support sunt îndreptate spre monitorizarea parametrilor sistemului și personalizarea BIOS-ului.

Mai jos puteți urmări o prezentare a suitei Asus Business Manager

Ce poate face Asus Business Manager?

Calculatoarele VivoMini au volum redus iar amprenta unității nu o depășește pe cea a unei carcase DVD. Designul modular al modelelor VivoMini VC65 acceptă un total de patru unități de stocare, astfel încât pot fi configurate cu două unități suplimentare, o unitate optică, sau orice combinație dintre acestea.

Motorizate de a șasea generație de procesoare Intel Core, PC-urile din seria VC65 pot aborda cu ușurință o paletă largă de sarcini.

ASUS VivoMini VC65

ASUS VivoMini VC65

Seria VC65 economisește spațiul disponibil cu un adaptor de alimentare încorporat și poate fi plasat orizontal sau vertical, fiind o prezență discretă în orice configurație.

ASUS VivoMini VC65

ASUS VivoMini VC65