HomeStiriCum să filmați un clip slow motion cu ASUS Zenfone 4?!
Mocanita fotografiata cu ZenFone Zoom S

Cum să filmați un clip slow motion cu ASUS Zenfone 4?!

ASUS Zenfone 4 nu este doar un super telefon echipat cu un chipset puternic și suficientă memorie RAM pentru majoritatea aplicațiilor uzuale. Zenfone 4 este un adevărat aparat foto, ce poate realiza cadre extraordinare dacă se află în mâinile unui utilizator avizat.

Funcția slow motion (sau redare lentă) ne oferă posibilitatea de a înregistra clipuri video, cu redare lentă, întocmai cum o fac televiziunile atunci când transmit evenimentele sportive. Spre deosebire de unele televiziunile din țara noastră, utilizatorii telefoanelor ASUS Zenfone 4 pot filma la rezoluție 4K și pot crea filme slow motion la rezoluție FullHD.

Cum activăm filmarea slow motion?

  • Pasul 1. Deschidem aplicația pentru camera foto
  • Pasul 2. Glisăm în sus pentru deschiderea meniului cu opțiuni de filmare și alegem funcția slow motion (sau redare lentă)
  • Pasul 3. Apăsăm pe buton de înregistrare și filmăm scenele dorite.
  • Pasul 4. Vizualizăm rezultatele filmării noastre pe ecranul telefonului
  • Atunci când selectăm funcția slow motion, Zenfone 4 va filma cu 120 de cadre pe secundă. Pentru ca rezultatele să fie cât mai bune este important să ne asigurăm că scenariul este suficient de bine iluminat și că telefonul este montat pe un trepied în timpul filmării.

    Cum să filmați un clip slowmotion cu ASUS Zenfone 4?!