HomeStiriCum să construiești un PC de gaming cu ASUS Z97
ASUS Z97-Pro

Cum să construiești un PC de gaming cu ASUS Z97

Un calculator de calitate pornește de la o placă de bază foarte bună. ASUS este cel mai apreciat producător de plăci de bază, produsele sale fiind testate de utilizatori din întreaga lume. Plăcile de bază ASUS cu chipset Z97 oferă componente de calitate și durabilitate.
ASUS aplică criterii și standarde stricte de compatibilitate și validare, iar prin ASUS 5X Protection utilizatorul are asigurarea că doar cele mai bune componente au fost alese pentru a oferi fiabilitate și durabilitate pe termen lung. Printe acestea se numără: DIGI+ VRM, protecția la supratensiuni a DRAM, ESD Guards, condensatorii solizi 5K-hr de înaltă calitate, panoul I/O inoxat, rezistent la coroziune.

ASUS Z97-Pro

ASUS Z97-Pro

Aceste plăci de bază dispun de cea mai recentă conexiune Intel Gigabit Ethernet pentru sesiuni de gaming rapide și fluide. BIOS-ul cu interfață grafică poate fi controlat cu ușurință, incluzând EZ Tuning Wizard-OC și configurare RAID. Aceste instrumente reglează în mod inteligent performanța sistemului și facilitează configurarea RAID pentru backup și transfer rapid de date.

z97_deluxe_3d

Placa de bază dispune de GameFirst II, o tehnologie ASUS care reduce latențele, prioritizând traficul online generat de jocuri. Testele efectuate de inginerii ASUS au arătat că latențele sunt reduse semnificativ, durata unui ping fiind de până la opt ori mai mică atunci când GameFirst II este activat. Facilitatea EZ Mode le permite utilizatorilor ce nu dețin cunoștințe de specialitate să se bucure un gaming cu latențe reduse.

Cum să construiești un PC de gaming cu ASUS Z97

Hard diskurile clasice sunt unele dintre cele mai lente componente ale sistemului, de aceea este recomandat ca acestea să fie înlocuite cu o unitate SSD performantă. ROG RAIDR Express oferă viteze de transfer mai rapide și timpi mai mici pentru încărcarea jocurilor decât unitățile SSD cu interfață SATA, grație lățimii mai mari de bandă a interfeței PCI Express.

ROG RAIDR

ROG RAIDR

ROG RAIDR Express menține compatibilitatea completă cu majoritatea chipseturilor și sistemelor de operare și poate fi utilizată ca unitate de inițializare a sistemului pentru performanță accelerată.

Prezentare ROG RAIDR Express PCIe SSD