HomeCum să...Cum să administrați lățimea de bandă pe routerele ASUS?
ASUS RT-AC88U

Cum să administrați lățimea de bandă pe routerele ASUS?

Routerele ASUS vă permit un control total al rețelei de acasă sau de la birou, având funcții avansate ce pot fi controlate printr-o interfață grafică intuitivă. Mai mult, interfața grafică este însoțită de explicații la obiect, pentru fiecare funcție în parte, astfel, dacă o opțiune sau o denumire nu vă este familiară puteți consulta rapid explicația asociată acesteia. În funcție de model, utilizatorul are la dispoziție o serie de instrumente aavansate, unele dintre acestea fiind specifice mediului corporate.

Cu ajutorul sistemului grafic ASUSWRT, utilizatorii nu trebuie să-și facă griji în privința setărilor complexe ale rețelei. Administrarea dispozitivelor se face ușor prin intermediul „Device Grouping” și a serverul RADIUS Wi-Fi, managerii companiilor putând să instaleze cu ajutorul funcției Captive Portal chiar și o pagină de bun venit pentru cei care se conectează la rețeaua Wi-Fi gratuită. Funcția „Device Grouping” economisește timp, administrând grupat dispozitivele din diferite departamente, managerii IT putând să activeze aceleași setări pentru toate dispozitivele din grup.

ASUSWRT

ASUSWRT

Funcțiile ASUS AiProtection cu tehnologie Trend Micro monitorizează rețeaua în timp real pentru a detecta amenințările malware, virușii și alte intruziuni înainte ca acestea să ajungă la dispozitivele conectate.

Cum să administrați lățimea de bandă pe routerele ASUS?

Aflați mai multe despre aplicația ASUS accesând pagina: https://www.asus.com/asus-router-app