HomeCum să...Cum să accesați calculatorul cu ZenAnywhere?

Cum să accesați calculatorul cu ZenAnywhere?

ZenAnywhere este un serviciu ASUS, ce vă ajută să vă conectați la calculator de pe dispozitivul mobil pentru a accesa fișierele sau aplicațiile. Odată ce softwareul a fost instalat pe PC, acesta poate fi accesat de pe dispozitivul mobil prin intermediul unei aplicații, disponibilă atât pe Android, cât și pe iOS.

File Xplorer este nucleul ZenAnywhere. Acesta permite afișarea întregii structuri de foldere și fișiere de pe calculator direct pe dispozitivul mobil aflat la distanță. ZenAnywhere permite copierea de fișiere între calculator și dispozitivul mobil, vizualizarea de fotografii sau rularea directă a filmelor.

Utilizatorii pot, de asemenea, să facă backup la fotografiile și filmele aflate în memoria telefonului pe calculatorul de acasă. Fișierele vor fi salvate în siguranță chiar dacă utilizatorul ZenAnywhere se află într-o vacanță prelungită la mare distanță de casă.

ZenAnywhere mai include, printre altele, monitorizarea în timp a locuinței prin intermediul webcam-ului. Comenzile pentru webcam pot fi date în timp real iar imaginile pot fi afișate direct pe ecranul telefonului sau tabletei. Această funcție este deosebit de utilă pentru a vă ști casa în siguranță atunci când sunteți plecat în concediu.

Cele mai multe funcții au nevoie ca PC-ul să fie pornit 24/7, însă ZenAnywhere permite deschidere și închiderea calculatorului de la distanță. În acest mod este economisită energia electrică.

ASUS ZenAnywhere

ASUS ZenAnywhere

Pentru ca experiența de utilizare să fie completă, ZenAnywhere are un Remote Desktop, cu un mouse virtual și o tastatură, astfel încât să navigați ușor printre funcțiile sistemului de operare Windows 10, să lansați aplicații sau să editații fișierele Word și Excel. Cele mai multe dintre aceste funcții sunt gratuite. Versiunea completă a programului, fără reclame, este disponibilă la prețul de 39.99 de dolari pe an.

Unele funcții au nevoie de înregistrare după perioada de probă. Calculatoare vor trebui conectate la priză și la Internet. Unele calculatoare nu suportă procedura Remote Wake din cauza limitărilor hardware. Verificați cerințele ZenAnywhere pentur a fi siguri că aveți la îndemână tot ce vă trebuie pentru funcționarea programului.

Pentru mai multe informații accesați pagina: https://zenanywhere.orbweb.me/