HomeStiriCum a fost la Tech4kids?!
Tech4kids

Cum a fost la Tech4kids?!

Tech4kids a fost un eveniment savurat de preșcolari. Jocurile interactive, multitudinea de jucării, animatorii și mai presus de toate tehnologia, cel mai important element al lumii moderne, au atras cu un magnet tinerele familii.

Astăzi, de ziua copilului, părinții trebuie să-și reamintească că educația, jocul, distracția, timpul de calitate petrecut cu cei mici, se pot împleti armonios, fără ca cel mic să fie constrâns sau să conștientizeze efortul învățării unor lucruri noi.

Evenimentul Tech4kids, desfășurat în perioada 14-15 mai 2016, la Hotel Caro Golf din București, devine o tradiție ce trebuie păstrată.

Tech4kids

Tech4kids

ASUS a susținut acest eveniment educațional, prezentând o serie de instrumente polivalente, ce pot contribui la educația celor mici. Familiarizarea cu tehnologia de la vârste fragede clădește viitori adulți ce vor putea profita de toate avantajele aduse de lumea modernă.

Tech4kids

Tech4kids

ASUS Zenbook UX305 – tehnologizat, puternic și elegant

ASUS Zenbook UX305 este unul dintre produsele de top de care ne putem bucura. Portabilul îmbrăcat în aluminiu este subțire și se potrivește perfect persoanelor cu un stil de viață dinamic. În spatele carcasei se află un procesor Intel Core, unități de stocare SSD și până la 8GB de memorie RAM.

ASUS Zenbook UX305 rulează cel mai performant sistem de operare Windows 10 de la Microsoft, oferind un mediu pentru instalarea aplicațiilor productive, incluzând aici și celebrul Office.