HomeStiriCum este stabilizată filmarea pe ZenFone 3?

Cum este stabilizată filmarea pe ZenFone 3?

ASUS Zenfone 3 ZE520KL este surpriza frumoasă a acestui sfârșit de toamnă. Telefonul este foarte performant, carcasa este deosebit de frumoasă, iar camera foto extraordinară. Zenfone 3 ZE520KL este livrat împreună cu chipseturile QualcommMSM8953 Snapdragon 625, Octa-core, la 2.0GHz, ce sunt fotolitografiate cu ajutorul tehnologiei de 14 nanometri. Tehnologia avansată de fabricație contribuie foarte mult la eficiența energetică a aparatului.

Camera foto este un alt punct forte al noului telefon ASUS. Aceasta este bazată pe un senzor foto Sony IMX298, are rezoluția de 16 megapixeli și focalizare prin detecție de fază și laser. Camera poate filma la rezoluție 1080p cu 60 de cadre pe secundă, precum și la rezoluție 4K.

Sistemul de stabilizare OIS atenuează mișcările pe 4 axe, imaginile fiind clare chiar și atunci când mâna ne tremură. În clipul de mai jos puteți vedea un test simplu care demonstrează puterea noii tehnologii de stabilizare a imaginii.

ZenHow: Cum este stabilizată filmarea pe ZenFone 3?

Telefonul ASUS Zenfone 3 ZE520KL poate fi achiziționat din magazinele din România la prețul de aproximativ 1450 de lei. Mai multe informații puteți găsi pe pagina oficială a produsului: asus.com/Phone/ZenFone-3-ZE520KL