HomeStiriCoreenii, suedezii și polonezii sunt marii câștigători de la DreamHack București 2013

Coreenii, suedezii și polonezii sunt marii câștigători de la DreamHack București 2013

DreamHack București 2013 își anunță câștigătorii. Cei 290 de jucători prezenți la evenimentul care s-a încheiat duminică s-au luptat pentru premiile de peste 50.000 de dolari, însă cei care s-au clasat pe primul loc la competițiile de StarCraft II, Counter-Strike: Global Offensive și League of Legends, au fost coreeanul Taeja, suedezii de la Ninjas in Pyjamas (NiP) și polonezii de la H2K.

Premii în valoare de 50.000 de dolari

Cei mai cunoscuți jucători de StarCraft II, precum și cele mai tari echipe de Counter-Strike: Global Offensive și League of Legends, au venit să câștige cei peste 50.000 de dolari puși la bătaie în Capitala României cu ocazia DreamHack, dar și calificarea la marea finală DreamHack Winter, ce va avea loc în noiembrie, în Suedia. Peste 15.000 de spectatori veniți din toată lumea au trecut pragul Sălii Polivalente în cele 2 zile de eveniment, pentru a-și încuraja idolii.

“DreamHack București 2013 a fost cea mai incendiară ediție a acestei competiții europene. Coreenii au făcut spectacol la StarCraft II și au câștigat tot ce se putea, în frunte cu Taeja, care a câștigat peste 9.000 de dolari. La Counter-Strike: Global Offensive, suedezii de la NiP au cucerit aurul și cei 7.500 de dolari, fiind urmați de cei de la Lemondogs (4.500 de dolari), Astana Dragons și Natus Vincere (câte 1.500 de dolari)”, a declarat Silviu Stroie, CEO ComputerGames.ro.

La League of Legends, polonezii de la H2K i-au învins pe cei de la Copenhagen Wolves (Danemarca) și au încasat un cec de 5.500 de dolari.

Circa 290 de jucători au participat la competițiile organizate la DreamHack, iar aceștia au venit de pe tot globul, din țări precum România, Coreea de Sud, Finlanda, Franța, Germania, Kazahstan, Suedia etc.

ASUS a participat la DreamHack 2013 cu un stand propriu unde a prezentat cele mai noi dispozitive pentru gaming. ASUS susține comunitatea de gaming din România și oferă produse special concepute pentru jucătorii profesioniști și nu numai.

 

Galerie foto Dreamhack 2013