HomeCampanii si concursuriConcursuri și premii la standul ASUS de la Dreamhack Cluj-Napoca 2015

Concursuri și premii la standul ASUS de la Dreamhack Cluj-Napoca 2015

ASUS România va participa la Dreamhack Cluj-Napoca 2015 cu un stand de peste 140mp, în care va expune cele mai noi sisteme și componente hardware de gaming. Cea mai mare sală polivalentă din România va fi gazda unui spectacol extraordinar, publicul clujean având posibilitatea să-i vadă „la lucru” pe unii dintre cei mai buni jucători din regiune. ASUS va derula la stand propriile competiții, premiile constând în produse ASUS, materiale promoționale, accesorii și tablete.

RECOMANDĂRI: Câștigă o invitație dublă la DreamHack Cluj-Napoca 2015 | Află ce noutăți hardware vor fi expuse în standul ASUS

Concurs Cosplay

Participanții la marea competiție Cosplay din cadrul DreamHack Cluj-Napoca 2015 sunt așteptați și la standul ASUS. Ei se pot fotografia în fața panoului special, concurând cu o fotografie pe pagina oficială ASUS România pe Facebook. Cel mai popular personaj va fi premiat duminică (1 octombrie 2015) la ora 17.00 cu o tabletă ZenPad 8.0 Z380C cu procesor Intel Atom x3 Quad-Core, ecran IPS de 8 inci și 2GB memorie RAM. Fotografia câștigătoare va trebui să strângă cât mai multe like-uri în cadrul albumului foto dedicat.

ASUS la DreamHack Masters Bucharest 2014

Fotografie ilustrativă de la DreamHack Masters Bucharest 2014

Turnee de gaming PLAY IT COOL pe stațiile ROG G20

ASUS va organiza la stand două turnee de gaming, unul de Dota2 1v1 și altul de Hearthstone. Câștigătorii fiecărui turneu vor fi răsplătiți  după cum urmează:

  • Locul 1 – Căști Strix 2.0
  • Locul 2 – Mouse Gladius
  • Locul 3 – Mouse Pad Whetstone

asus-dhb2015-8211

Premii zilnice în cadrul campaniei de abonare la newsletterul ASUS

Vizitatorii ce se vor abona la newsletterul ASUS vor fi premiați prin tragere la sorți cu: mousi ROG GX1000, rucsacuri ROG NOMAD, accesorii, umbrele, tricouri și multe alte materiale promoționale. Premiile se vor acorda în fiecare zi de eveniment.

În plus, fiecare fotografie cu ROG Girls, ce va fi urcată pe Facebook cu hashtag-ul #playitcool, va fi recompensată cu o brățară Republic of Gamers.

ASUS la DreamHack Masters Bucharest 2014

Participă la PGL Adventure – Misiunea de la standul ASUS

ASUS participă, de asemenea, la PGL Adventure oferind premii constând în produse, tricouri și brățări de silicon Republic of Gamers. Proba pentru obținerea ștampilei ROG constă în publicarea pe Facebook a unei poze cu cel mai nou și mai puternic notebook de gaming din gama ROG.

 

Vezi cum a fost la ultimul eveniment DreamHack Bucharest 2015

ASUS participă la Dreamhack Cluj-Napoca 2015 cu produse în pre…În perioada 29 octombrie – 1 noiembrie vom participa la #Dreamhack Cluj-Napoca 2015, unde vom prezenta cele mai noi produse de #gaming #ASUS #RepublicOfGamers. Până atunci vă invităm să urmăți o serie de imagini retrospective de la evenimentul DreamHack Romania din primăvară.

Posted by Republic of Gamers Romania on Tuesday, October 20, 2015