HomeStiriLansariCES 2022: Laptopurile ROG Strix SCAR primesc actualizări importante pentru gaming la superlativ în 2022
ROG Strix SCAR

CES 2022: Laptopurile ROG Strix SCAR primesc actualizări importante pentru gaming la superlativ în 2022

Cu prilejul CES 2022, Republic of Gamers a anunțat actualizarea celebrei serii de laptopuri de gaming Strix SCAR. Acestea sunt concepute pentru entuziaștii din domeniul esports, integrând componente de top, având Windows 11, ecrane cu rată mare de reîmprospătare și sistemul de răcire ROG Intelligent Cooling cu metal lichid.

Fiind echipat cu un procesor ce urcă în gamă până la Intel Core™ i9-12900H din generația a 12-a și un GPU de laptop NVIDIA GeForce RTX 3080 Ti la 150 W cu Dynamic Boost, Strix SCAR este proiectat pentru jocuri cu refresh ridicat.

Un comutator MUX Switch asigură performanțe de top ale GPU-ului, stocarea PCIe Gen 4×4 oferă o încărcare ultra-rapidă a aplicațiilor, iar memoria RAM DDR5 la 4800 MHz îmbunătățește multi-tasking-ul.

Seria ROG Strix SCAR cuprinde modele de 15” și 17”. Cel de 15 inchi oferind trei opțiuni de afișaj IPS:

  • QHD 240 Hz,
  • Full HD 300 Hz,
  • QHD 165 Hz.

Modelul SCAR de 17 inchi poate avea unul din cele două variante:

  • QHD 240 Hz,
  • Full HD 360 Hz.

Toate modelele Strix SCAR sunt compatibile cu Dolby Vision HDR, pentru imagini cu spectru complet, împreună cu Adaptive-Sync pe ecran, oferind o calitate uimitoare a imaginii, fără ruperi de imagine sau sacadări. Timpul de răspuns de 3 ms asigură mișcări clare, astfel încât jucătorii să poată lua decizii perfecte, la nivel de pixeli, în luptele frenetice.

Un trackpad mai mare asigură un control fin asupra mișcărilor de precizie, atunci când nu se utilizează un mouse tradițional.

Stilul sportiv al matricei de puncte, iluminarea RGB compatibilă Aura Sync de pe fiecare tastă și de pe bara de lumini, precum și capacele armurii personalizabile le permit jucătorilor să își etaleze propriul stil (vezi foto de mai jos).

Toate modelele Strix sunt echipate cu un design cu 4 difuzoare și suport Dolby Atmos. Sunetul spațial readuce scenele sonore la viață cu un realism captivant. Facilitatea AI Noise Cancelation pe 2 direcții filtrează zgomotul de fond atât pentru comunicațiile de intrare, cât și pentru cele de ieșire, astfel încât vocea fiecăruia să se audă puternic și clar.

În plus, modelele Strix vin cu o baterie de 90 Wh și încărcare Type-C de 100 W pentru utilizare în mișcare. Wi-Fi 6E și LAN 2.5G oferă o rețea de ultimă generație pentru un lag minim atât pe rețelele cu fir, cât și pe cele wireless compatibile.

RECOMANDARE: Află mai multe despre lansările ROG de la CES 2022