HomeStiriLansariCES 2022: ASUS a anunțat laptopul cu ecran pliabil Zenbook 17 Fold OLED (UX9702)
Zenbook 17 Fold OLED (UX9702)

CES 2022: ASUS a anunțat laptopul cu ecran pliabil Zenbook 17 Fold OLED (UX9702)

În cadrul evenimentului Incredible Unfolds, ASUS a anunțat noul laptop Zenbook 17 Fold OLED, primul laptop cu ecran OLED pliabil de 17,3 inchi din lume. Compania a colaborat strâns cu Intel și BOE Technology Group. laptopul îndeplinind cerințele platformei Intel Evo™ prin specificațiile hardware Intel și atingerea obiectivelor privind capacitatea de reacție, revenirea instantanee în starea activă, durata de viață a bateriei, încărcare rapidă și colaborarea inteligentă. Zenbook 17 Fold OLED va fi disponibil la mijlocul anului 2022.

Designul revoluționar permite utilizarea cu un singur dispozitiv a două formate de ecran OLED; un touchscreen cu aspect 4:3 și diagonală mare de 17,3 inchi, cu rezoluție 2,5K, se pliază la mijloc generând două ecrane perfect alipite, fiecare cu aspect 3:2, diagonală de 12,5 inchi și rezoluție 1920×1280. În combinație cu tastatura și touchpad-ul ASUS ErgoSense conectat prin Bluetooth®, designul pliabil permite multiple moduri de lucru – PC, laptop, tabletă, ecran cu tastatură virtuală, carte și ecran extins.

Zenbook 17 Fold OLED (UX9702)

Zenbook 17 Fold OLED (UX9702)

Pentru un divertisment și mai captivant, touchscreen-ul OLED pliabil beneficiază de suportul Dolby Vision® HDR pentru redarea unor imagini ultra-vibrante, de sunetul audio spațial Dolby Atmos® și de un sistem audio puternic cu 4 difuzoare certificate Harman Kardon. Ecranul este validat PANTONE®, oferă o acoperire de 100% a paletei de culori DCI-P3 și are certificarea TÜV Rheinland privind grija pentru protejarea ochilor.

Laptopul se distinge printr-o monogramă ASUS reînnoită, ce are la bază conceptul vizual aniversar ASUS 30 ani. Monograma actualizată transmite principiile gamei Zenbook: inovație de clasă mondială, un spirit ascendent, concentrarea pe utilizator și urmărirea unor experiențe încântătoare.

Oferind facilități inteligente de ultimă generație, camera IR HD lucrează împreună cu Windows Hello și cu noul cip Intel Visual Sensing Controller pentru a activa mai multe funcții bazate pe inteligența artificială, inclusiv detectarea prezenței utilizatorului; un senzor de culoare integrat pentru ajustarea automată a luminozității ecranului și a temperaturii de culoare; o cameră web de 5 MP cu tehnologie ASUS 3D Noise Reduction pentru apeluri video mai clare.

Pentru a furniza performanțe și conectivitate fără efort, laptopul a adoptat cele mai recente procesoare Intel Core i7 U-Series din generația a 12-a, grafica Intel Iris® Xe și două porturi USB-C® Thunderbolt™ 4, ce suportă încărcarea rapidă a bateriei de 75 Wh și extinderea imaginii pe monitoare externe.

RECOMANDARE: Află mai multe despre lansările ASUS de la CES 2022