HomeStiriCES 2015: Imagini de la prezentările ASUS
Președintele ASUS, Jonney Shih, prezintă noua serie ASUS Transformer Book Chi

CES 2015: Imagini de la prezentările ASUS

ASUS face parte dintr-un cerc select de companii ce definesc produsele viitorului. La această ediție a Consumer Electronic Show 2015, compania taiwaneză a venit cu noi serii de produse care uimesc prin design și performanțe.

Președintele ASUS, Jonney Shih, a dezvăluit cele mai recente inovații ale companiei în cadrul conferinței de presă de la International CES 2015. El a prezentat seria completă de portabile ASUS Transformer Book Chi, modele 2-in-1, ce se transformă instant în cele mai subțiri tablete cu Windows din lume, precum și noua generație de telefoane Zenfone 2 și Zenfone Zoom.

ASUS ZenFone Zoom - smartphone cu zoom optic 3X

ASUS ZenFone Zoom – smartphone cu zoom optic 3X

Produsele ASUS au fost expuse în cadrul ASUS Media Suite, la etajul al 63-lea în Trump Hotel din Las Vegas, în perioada 6-8 ianuarie 2015.

Imagini de la prezentările ASUS

ASUS colaborează cu cele mai puternice companii din industrie, partenerii companiei oferind tehnologii remarcabile. În cadrul prezentării ASUS din Las Vegas, Kirk Skaugen Vicepreședinte Intel și Manager General al Client Computing Group a urcat pe scenă pentru a spune câteva cuvinte despre o colaborare devenită deja tradiție.

„ASUS Transformer Book Chi este mașina supremă, de vis, ce oferă mobilitate, divertisment și productivitate, toate acestea de la un singur dispozitiv elegant.”, a declarat domnul Jonney Shih înainte de a-l invita alături pe scenă pe Kirk Skaugen, Vicepreședinte Intel și Manager General al Client Computing Group. „Apreciem suportul vechiului prieten și partener strategic Intel în această călătorie În Căutarea Incredibilului.”

„Intel și ASUS împărtășesc pasiunea comună pentru tehnologie și am oferit împreună produse incredibile, incluzând desktopuri, produse 2 în 1, laptopuri, tablete și telefoane inteligente”, a declarat domnul Kirk Skaugen. „ASUS ZenFone 2, motorizat de cele mai noi procesoare Intel Atom pe 22 nanometri și ASUS Transfomer Book T300 Chi cu procesoare Intel Core M pe 14 nanometri sunt realizări extraordinare în colaborarea noastră de mai multe decenii. Așteptăm cu nerăbdare continuarea parteneriatului nostru cu ASUS pentru a dezvolta următoarea generație de dispozitive mobile ce ne inspiră.”

ASUS Transformer Book Chi T100

ASUS Transformer Book Chi T100