HomeStiriCel mai rapid router Wi-Fi din lume vine de la ASUS
ASUS RT-AC5300

Cel mai rapid router Wi-Fi din lume vine de la ASUS

ASUS lansează cel mai puternic router din lume destinat utilizatorilor obișnuiți. RT-AC5300 este un router inovativ, triband, din clasa AC5300 ce oferă cele mai mari viteze Wi-Fi. Cu ajutorul Broadcom NitroQAM, RT-AC5300 oferă 1000Mbit/s în banda 2.4GHz și până la 2167Mbit/s pe fiecare din cele două benzi de 5GHz, pentru o viteză combinată de 5334Mbit/s.

Acesta are latențe reduse în jocuri și permite streamingul video 4K/UHD, oriunde în casă. Cu 8 antene externe puternice, în configurație patru transmițătoare, patru receptoare (4T4R), atât acoperirea Wi-Fi cât și stabilitatea conexiunii sunt dramatic îmbunătățite, oferind cea mai largă acoperire.

Formarea semnalului AiRadar concentrează emisia Wi-Fi, oferind performanțe mai mari pentru fiecare dispozitiv conectat. RT-AC5300 încorporează tehnologii avansate pentru creșterea performanței, ușurința în utilizare și stabilitate. Tri-Band Smart Connect se asigură că fiecare dispozitiv conectat este atașat automat celei mai potrivite benzi de frecvență pentru maximum de viteză și stabilitate.

Facilitatea Multi-user MIMO (MU-MIMO) permite dispozitivelor să se conecteze la vitezele lor maxime, fără a încetini rețeaua, iar Link Aggregation (802.11ad) poate combina două porturi LAN într-o conexiune cablată de 2Gbit/s, utilizând două cabluri de rețea. AiProtection cu securitate Trend Micro furnizează trei moduri de protecție a rețelei de acasă, în timp ce AiCloud 2.0 este un cloud personal ce oferă utilizatorilor acces la fișierele lor oriunde s-ar afla.

ASUS RT-AC5300

ASUS RT-AC5300