HomeStiriCei mai buni jucători din sportul electronic în anul 2016
Kasumi Chan

Cei mai buni jucători din sportul electronic în anul 2016

Sportul electronic nu mai este un fenomen de nișă practicat de câțiva adolescenți în orele rămase la finalizarea cursurilor. Astăzi, competițiile de gaming dezvoltă cu adevărat performanța și pun la încercare inteligența. Sălile sunt pline de oameni, iar premiile puse la bătaie depășesc de multe ori ca valoare competițiile tradiționale. În rândurile de mai jos vom încerca să aflăm mai multe despre sportul electronic și despre gamerii care s-au remarcat în anul 2016.

Meciurile de DOTA 2 au fost pricipala atracție la Dreamhack 2015

Meciurile de DOTA 2 au fost pricipala atracție la Dreamhack 2015

Cele mai bune fete din gaming în anul 2016

Jucătoare precum Sarah Lou, Kasumi Chan și Mystik nu vă spun probabil mare lucru, însă ele reușesc să ridice sala în picioare atunci când îi înving pe băieți. Temute și respectate de competitori și asaltate de fani, fetele din competițiile de gaming reușesc să câștige sume impresionante de bani.

Kasumi Chan

Kasumi Chan

Cele mai mari câștiguri din eSports în 2016

Câștiguri din sportul electronic sunt pur și simplu amețitoare, fiind comparabile ca valoare cu cele din sporturile general acceptate la nivel global. UNiVeRsE (aka Saahil Arora) a câștigat circa 2,7 milioane de dolari în toată cariera sa, însă anul acesta premiul merge la Li Pen, care a câștigat aproape 2 milioane de dolari din 16 turnee. echipa sa de DOTA2, Wings Gaming, nu este departe de acestă cifră atinsă de Li Pen.

Cele mai bune echipe din sportul electronic în 2016

Una dintre echipele ce s-au remarcat în anul 2016 este Wings Gaming. Ei au dominat pur și simplu competițiile de Dota 2, fiind una dintre echipele cu cele mai mari câștiguri. Alături de ei alte echipe precum Digital Chaos sau Evil Geniuses au obținut rezultate impresionate fiind invitate la numeroase competiții internaționale.

Dacă vă pasionează sportul electronic și sunteți cu adevărat buni la unul dintre jocurile acceptate în competiții, cum ar fi DOTA 2, ar trebui să vă înscrieți pentru început în competițiile locale și să-i atacați treptat pe cei deja consacrați. Bineînțeles, aveți nevoie de cele mai bune echipamente de gaming, cum ar fi cele sub marca ROG.

ROG Swift PG258Q

ROG Swift PG258Q – unul dintre cele mai bune monitoare de gaming